به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت گفت : به هیچ یک از مرغ هایی که در مرغداری های مجاز تولید می شوند هورمون تزریق نمی شود. علاوه بر این نیز اصطلاح مرغ "ارگانیک" به نادرست در اذهان عمومی شکل گرفته و می توان گفت که درصد مرغ های "ارگانیک" در بازار بسیار کم است.
به گزارش ایسنا، شهریار دبیریان اظهار کرد : مرغ های موجود در بازار هورمون ندارند و آن چیزی که باید در این زمینه مورد توجه قرار گیرد، وجود آنتی بیوتیک در مرغ هاست.
وی با بیان اینکه باید آنتی بیوتیک در حد مجاز در مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد، گفت : برخی از مرغ ها که به اسم "ارگانیک" در بازار عرضه می شوند، فاقد آنتی بیوتیک هستند؛ در حالیکه "ارگانیک" به این معناست که هیچ گونه آلاینده ای در محصول نباشد. علاوه بر این نیز در مورد صنعت طیور و دامداری باید دام ها با خوراک طبیعی و عاری از هر آلاینده فاقد هورمون تغذیه شده باشند.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت درخصوص کیفیت افزودنی هایی که در صنایع غذایی استفاده می شود، گفت : تمامی افزودنی هایی که دارای پروانه ساخت از سازمان های استاندارد و غذا و دارو هستند، مورد تایید و مطمئن است.
به گفته وی کیفیت صنایع غذایی ایران در قیاس با کشورهای اروپایی در مرحله متوسطی قرار دارد؛ به طوری که می توان گفت در برخی موارد، استاندارد های ایران بسیار سخت گیرانه تر از جهان است اما در برخی دیگر از موارد خصوصا محصولات غذایی فله، نظارت منظمی وجود ندارد.
رییس کارگروه صنایع غذایی انجمن مدیریت کیفیت با بیان اینکه اتحادیه اروپا 40 سال برای دستیابی به استاندارد های سطح جهانی زمان صرف کرده است، اظهار کرد : نمی توان در عرض مدت کوتاهی استاندارد های غذایی ایران را شبیه به استاندارد های اروپایی تغییر داد، چراکه این امر باید به صورت گام به گام و تخصصی باشد.
وی اظهار کرد : نگاه به استاندارد جهانی باید به صورت بومی سازی پیش رود؛ به طوری که در ابتدای امر باید سبد غذایی مصرفی ایران مشخص و بعد از آن با توجه به اهمیت، اولویت بندی شود.