وی افزود: علیرغم اینکه هزینه تمام شده برای تولیدکنندگان مرغ به دلیل بالا رفتن قیمت نهادهها و کالاها افزایش یافته اما هنوز در قیمت مرغ تغییری ایجاد نشده است.
رئیس هیئت مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور، بیان داشت: معاون رئیس جمهور دستور دادهاند که 9 قلم کالای ضروری افزایش قیمت نداشته باشند و به همین دلیل هم تاکنون ما نتوانستهایم که قیمت مرغ را افزایش دهیم.
یوسفی اظهار داشت: میزان عرضه مرغ بیشتر از مصرف است، بنابراین این موضوع هم دلیلی دیگری است که تولیدکنندگان نمیتوانند قیمتها را افزایش دهند.
وی افزود: قیمت گوشت مرغ برای مصرفکننده از سوی تولیدکنندگان 7500 و قیمت مرغ زنده حدود 5300 تومان پیشنهاد داده شده است و این قیمت پیشنهادی در کمیتهای متشکل از سازمان حمایت، معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی و تشکلها مورد بررسی قرار گرفته است ولی هنوز هیچ مجوزی برای افزایش قیمت به ما ابلاغ نشده است.
رئیس هیئت مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشی کشور اظهار داشت: امیدواریم که افزایش قیمت گوشت مرغ از ابتدای تیرماه اعمال شود زیرا با این روند تولیدکنندگان مرغ گوشتی نمیتوانند به فعالیتشان ادامه دهند.
یوسفی گفت: هماکنون مازاد تولید بر مصرف گوشت مرغ به کشورهایی مثل عراق و افغانستان صادر میشود و همچنین بخشی از آن توسط شرکت پشتیبانی امور دام برای ماههای پر مصرف مثل رمضان ذخیرهسازی میشود.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه الباقی مازاد تولید بر مصرف چه میشود، گفت: الباقی هم غالبا توسط مردم به مصرف میرسد به این دلیل که قیمت گوشت مرغ بسیار پایین است و وقتی قیمتها پایین باشد مردم بیشتر مصرف میکنند.
رئیس هیئت مدیره انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور بیان داشت: هماکنون قیمت گوشت مرغ برای مصرفکننده 6300 - 6200 تومان و قیمت مرغ زنده 4500 تومان است.