شیرخشک مخصوص ماهی

به گزارش «سرویس اطلاعات دارویی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ شیر خشک مخصوص ماهی از شیر و فراورده‌های بسیار با کیفیت لبنی تهیه شده است.

مصرف شیر خشک مخصوص ماهی در موارد زیر حائز اهمیت ویژه می‌باشد:

۱- رشد سریع‌تر و بسیار بهتر ماهی به‌ویژه در سنین کمتر

۲- یکنواختی بسیار عالی در رشد

٣- ایجاد اشتها و شادابی بسیار مناسب

4- پیشگیری از بیماری‌های دستگاه گوارش بدلیل اثرات پروبیو و پربیوتیکی

5- دارای اثرات ضد مسمومیتی و آرام‌بخشی بدلیل خواص منحصر به فرد شیر

6- کمک بسیار مهم در تولید گوشت باکیفیت عالی و بدون آنتی‌بیوتیک

• بدلیل اثرات مهم تغذیه‌ای و کمبودهای متداول املاح و ویتامین‌ها، این محصول توسط ترکیبات مذکور غنی‌سازی شده است .

• این محصول به‌دلیل غنی بودن از اسیدهای آمینه صددرصد طبیعی نظیر: لیزین، متیونین، سیستئین، ترئونین و تریپتوفان و همچنین ماده BIO- MOS، دررشد و تقویت سیستم ایمنی دارای نقش بسیار ویژه‌ای می‌باشد.

• این محصول به‌دلیل داشتن لاکتوز و پروبیوتیک‌های بسیار باکیفیت باعث افزایش عالی رشد و تکثیر باکتری‌ها و مخمرهای مفید دستگاه گوارش شده و به‌همین دلیل باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌های مضر در دستگاه گوارش در رقابت زیستی، ضعیف و حذف می‌گردند.

• این محصول به‌دلیل غنی بودن از منابع سهل‌الهضم انرژی، تاثیر بسیار بسزایی در متابولیسم نرمال پروتئین و افزایش رشد خواهد داشت .

روش مصرف

این محصول در مورد ماهیان سرد آبی و بخصوص قزل آلا بدلیل سیستم گردش سریع آب کاربرد دارد و در خصوص ماهیان گرمابی، با درصد کمتر و نظارت دقیق‌تر در فرمول غذایی ممکن است استفاده گردد.

1- اسپری روی غذا:

بدلیل استفاده از شیر طبیعی در ساخت این محصول حل شدن آن به‌راحتی صورت می‌پذیرد، ولی برای حل شدن راحت ابتدا آب مورد استفاده را در حد ولرم شدن گرم نمایید (حدودا 40 درجه سانتی‌گراد) وسپس به نسبت ا شیرخشک به 4 آب ولرم شده (۲۰۰ گرم در لیتر) شیر مورد استفاده را تهیه و با یک وسیله تمیز شیر را هم بزنید تا کاملا پودر در آب حل شود.

محلول آماده را می‌توان بر روی غذای تهیه شده در حال ریختن در آب پاشیده و در آب پاشید.

۲- استفاده در فرمول غذایی:

در این روش بسته به توصیه کارشناس فارم و بسته به شرایط پرورش می‌توان بین 1 تا ۱۰% نیز به غذای در حال تهیه اضافه شود.

در سنین کمتر برای ایجاد رشد سریع‌تر و باتوجه به مصرف حجم کمتر غذای مصرفی (هزینه مربوط به مصرف شیرخشک) می‌توان درصد بیشتر و در سنین بالاتر از درصدهای کمتر استفاده نمود.

در این روش بسیار بهتر است در غذای پلت از شیرخشک استفاده نمود تا شیر در آب هدر نرفته (اسیدیته آب تغییرنیافته) و کیفیت پلت‌سازی غذا نیز بهبود می‌یابد.

ترکیبات

پروتئین 20-18 % لیزین 2/5 % ید 0/5 میلی‌گرم
چربی 5-9 % متیونین 0/7 % آهن 70 میلی‌گرم
لاکتوز 30 % روی 30 میلی‌گرم ویتامین E 50 میلی‌گرم
کلسیم 0/9 % مس 3 میلی‌گرم ویتامین A 20000 واحد
فسفر 0/7 % کبالت 0/4 میلی‌گرم ویتامین D 400 واحد
پتاسیم 1/6 % سلنیوم 0/3 میلی‌گرم ویتامین C 60 واحد