جرمی ساید اچ جهت مصارف صنایع غذایی

به گزارش «سرویس اطلاعات دارویی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ موثر بر روی عوامل بیماری‌زای: آنفلونزا، وبا، ایدز، هپاتیت، سالمونلا، پزدوموناس، استافیلوکوکوس، اشرشیاکلی، استرپتوکوکوس، کپک و مخمر، آسپرژیلوس، انتروباکتریاسه، تب برفکی، مایکوباکتریوم توبرکلوزیس و مایکوباکتریوم بویس، بروسلا، لپتوسپیرا، مایکوپلاسما گالی سپتیکم، کلستریدیوم شوئی، کاندیدا، باسیلوس، مایکروکوکوس، گامبرو، نیوکاسل و ... در مدت زمان 10 الی حداکثر 30 دقیقه (باتوجه به مخورد و رقت مصرفی)

ترکیبات جرمی ساید اچ

مخلوطی از ترکیبات پراکسیدانت، اسیدهای آلی، نمک‌های معدنی.

ویژگی‌های جرمی ساید اچ

• غیرسمی و غیرسرطان‌زا و فاقد مقاومت میکروبی و ویروسی در مصرف دائمی

• قدرت ضدعفونی بالا و بدون اثر خورندگی

• بدون نیاز به دمای آب بالا جهت رقیق‌سازی

• بدون نیاز به ماسک و دستکش و سازگار با محیط زیست

• موثر بر کلیه عوامل بیماری‌زای میکروبی، قارچی و ویروسی

موارد و رقت‌های مصرف

• بهداشتی کردن آب 1 لیتر در 2500 لیتر آب
• ضدعفونی ظروف قبل از بسته‌بندی و ضدعفونی هوای تنفسی (دستگاه‌های هواساز) 1 لیتر در 400 لیتر آب
• ضدعفونی میزهای بسته‌بندی و البسه سفید رنگ 1 لیتر در 200 لیتر آب
• ضدعفونی سیستم CIP،ماشین‌آلات و برج‌های خنک‌کننده 1 لیتر در 100 لیتر آب
• ضدعفونی سردخانه، انبار قرنطینه، ماشین‌های حمل و سکوی بارگیری 1 لیتر در 100 لیتر آب
• ضدعفونی و پاکسازی اماکن، رختکن و سوطح از کلیه گروه‌های قارچی و میکروبی 1 لیتر در 100 لیتر آب
• ضدعفونی سرویس‌های بهداشتی، فاضلاب و حوضچه‌های ورودی 1 لیتر در 50 لیتر آب

توجه

از تماس ماده خالص (پیش از رقیق‌سازی) با چشم پرهیز شود. در این صورت با آب فراوان شستشو دهید.

شرایط نگهداری

در دمای 18 تا 25 درجه سانتی‌گراد و دور از تابش مستقیم نور آفتاب و از یخ‌زدگی جلوگیری شود.