به گزارش «سرویس اطلاعات دارویی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ موثر بر روی عوامل بیماریزای: آنفلونزا، وبا، ایدز، هپاتیت، سالمونلا، پزدوموناس، استافیلوکوکوس، اشرشیاکلی، استرپتوکوکوس، کپک و مخمر، آسپرژیلوس، انتروباکتریاسه، تب برفکی، مایکوباکتریوم توبرکلوزیس و مایکوباکتریوم بویس، بروسلا، لپتوسپیرا، مایکوپلاسما گالی سپتیکم، کلستریدیوم شوئی، کاندیدا، باسیلوس، مایکروکوکوس، گامبرو، نیوکاسل و ... در مدت زمان 10 الی حداکثر 30 دقیقه (باتوجه به مخورد و رقت مصرفی)
ترکیبات جرمی ساید اچ
مخلوطی از ترکیبات پراکسیدانت، اسیدهای آلی، نمکهای معدنی، سورفکتانت و اسانس خوراکی
ویژگیهای جرمی ساید اچ
• غیرسمی و غیرسرطانزا و فاقد مقاومت میکروبی و ویروسی در مصرف دائمی
• قدرت ضدعفونی بالا و بدون اثر خورندگی
• بدون نیاز به دمای آب بالا جهت رقیقسازی
• بدون نیاز به ماسک و دستکش و سازگار با محیط زیست
• موثر بر کلیه عوامل بیماریزای میکروبی، قارچی و ویروسی
• قدرت اثربخشی بالا حتی در محیط های آلوده بدلیل ماهیت فرمولاسیون
موارد و رقتهای مصرف
• شستشو و ضدعفونی البسه |
1 لیتر در 200 لیتر آب |
• شستشو و ضدعفونی سیستم انتقال آب (جایگزینی محلول به مدت 2 ساعت) |
1 لیتر در 200 لیتر آب |
• شستشو و ضدعفونی ماشینآلات و تجهیزات صنایع غذایی |
1 لیتر در 100 لیتر آب |
• شستشو و ضدعفونی سالن تولید و میزهای بستهبندی |
1 لیتر در 100 لیتر آب |
• شستشو و ضدعفونی سکوهای بارگیری و ماشینهای حمل |
1 لیتر در 100 لیتر آب |
• شستشو و ضدعفونی سردخانه و انبار نگهداری محصول |
1 لیتر در 50 لیتر آب |
• شستشو و ضدعفونی حوضچههای ورودی سالن و رختکن |
1 لیتر در 50 لیتر آب |
• شستشو و ضدعفونی محل پسماند صنایع غذایی |
1 لیتر در 50 لیتر آب |
توجه
از تماس ماده خالص (پیش از رقیقسازی) با چشم پرهیز شود. در این صورت با آب فراوان شستشو دهید.
شرایط نگهداری
در دمای 18 تا 25 درجه سانتیگراد و دور از تابش مستقیم نور آفتاب و از یخزدگی جلوگیری شود.