به گزارش «سرویس دامپزشکی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ به نقل از مهر، دکتر بهروز جنت گفت: جداسازی گوشت مرغ به روش مکانیکی روشی معمول در دنیا است و برای جلوگیری از ۱۰ تا ۱۵درصد گوشت باقی مانده در لابه لای استخوانها بکار میرود.
وی افزود: ما قبلا به دلیل سوءاستفاده هایی که برخی تولید کنندگان به ویژه زیرپلهایها انجام میدادند، با آن مخالف بودیم و اعلام هم کرده بودیم که تا یقین به سلامت آن حاصل نکنید، ممنوعیت بر جای خواهد ماند.
جنت گفت: در حال حاضر با اصلاحیهای که در نظر گرفتهایم و مقرر کردهایم که جداسازی گوشت باید در واحد تولیدی سوسیس و کالباس انجام شود، دیگر خمیرمرغ خارج از واحدها که زیر نظر ما و مسئولین فنی ما و نظارتهای دورهای و سر زده ما هستند، نمیتواند در جای دیگری تولید شود و به واحد تولیدی سوسیس و کالباس حمل شود.
مدیرکل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: به طور کلی اصلاحیه این ضوابط با شرایط ویژه تایید شده است به این معنا که پارهای از ممنوعیتها برای استفاده از خمیر مرغ همچنان برقرار است.