به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ گوشت شترمرغ که در گروه گوشتهای قرمز طبقهبندی میشود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است، طوری که میتوان گفت یکی از کمچربترین و سالمترین نمونههای گوشت قرمز در دسترس است.
نکته جالب توجه در مورد گوشت شترمرغ این است که کالری، کلسترول و چربی آن حتی از گوشت مرغ و بوقلمون هم پایینتر است.
به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی - عروقی ، افراد دچار چربی خون بالا و کسانی که دچار چاقی هستند، غذای بسیار مناسبی میباشد.
همچنین اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل میدهد که یکی از مزیتهای این گوشت محسوب میشود.
این مزایا به همراه میزان بالای اسید چرب امگا-3 در گوشت شترمرغ باعث شده که این گوشت انتخاب بسیار خوبی برای بیماران قلبی- عروقی و سالمندان باشد تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را برطرف سازند.
خواص گوشت شتر مرغ
استفاده از اسید چرب امگا-3 تأثیرات مفیدی در کاهش بیماریهای قلبی عروقی داشته و برای رشد و نمو مؤثر است. به نظر میرسد که این اسید چرب در مقایسه با اسید چرب غیراشباع امگا-6 تأثیرات مفیدی در جلوگیری از لخته شدن دارد. اکثر جیرههای غذایی افراد از لحاظ اسیدهای چرب امگا-3 کمبود دارند.
از طرف دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ، استفاده از آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند، ممکن میسازد.
شتر مرغ و گوشت آن
گوشت شترمرغ از نظر پروتئین و آهن نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و لذا برای افراد کم خون و زنان باردار انتخاب مناسبی خواهد بود.
به علاوه میزان بالایی از عناصری مانند روی و منیزیم را داراست.
علاوه بر موارد بالا، گوشت شتر مرغ به میزان بسیار چشمگیری ترد بوده و از قابلیت هضم استثنائی برخوردار است، طوری که 90درصد آن قابل هضم بوده و از این حیث پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد. در صورتی که گوشت مرغ و گاو 87 درصد قابلیت هضم دارند.