به گزارش «سرویس دام، طیور و آبزیان» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ به نقل از ایرنا؛ مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: متاسفانه برخی متقلبان در برخی فرآوردههای گوشتی مانند کالباس و سوسیس ازگوشت مرغ استفاده کردهاند به آن معنا که مرغ را با استفاده از رنگها به جای گوشت قرمز در فرآوردههای گوشتی عرضه میکنند.
بهرام دارابی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگارسلامت ایرنا تصریح کرد: گزارشاتی در این زمینه داشتهایم، عوارض رنگها خیلی خطرناک است. عرضه مرغ به جای گوشت در فرآوردههای گوشتی با قاطعیت پیگیری شده و با متخلفان در این زمینه به شدت برخورد میشود.
وی خاطرنشان کرد: بطور کلی در مواد غذایی مختلف از انواع افزودنیها از جمله رنگها استفاده میشود.
وی تاکید کرد: رنگهای استفاده شده در مواد غذایی حتما باید مورد تائید سازمان غذا و دارو باشند؛ رنگهای صنعتی نباید در مواد غذایی استفاده شوند.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: استفاده از رنگهای افزودنی در مواد غذایی عوارضی از جمله بیشفعالی دارد و حتی زمینه بیشفعالی را تشدید می کند.
دارابی تصریح کرد: آمار دقیقی از استفاده از رنگها در مواد غذایی نیست اما این رنگها در تنقلات و مکملهای بدنسازی نیز بکارگرفته میشوند؛ بحث تقلب در تمام مواد غذایی وجود دارد .