به گزارش «سرویس دامپزشکی» «ماکی دام - پایگاه خبری صنعت دام، طیور و آبزیان»؛ به نقل از سازمان غذا و دارو؛ سیروس بلند نظر در عین حال خاطرنشان کرد که نظارت بر تولید و عرضه انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در حیطه نظارت و اختیارات سازمان دامپزشکی کشور است.
این کارشناس فرآوردههای گوشتی اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو گفت: فقط فرآوردههای غذایی گوشتی دارای مجوزهای بهداشتی از معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو، مطابق با معیارها و مقررات ملی و بهداشتی است؛ ضمن اینکه سازمان غذا و دارو آنها را تایید میکند.
به گزارش ایرنا، مصرف گوشت قورباغه، منع شرعی دارد؛ قیمت جهانی هر کیلوگرم گوشت قورباغه 6 تا هفت دلار است.
برخی سایتهای خبری از فروش گوشت قورباغه در برخی فروشگاهها خبر داده بودند.