-
در تغذیه گاوهای شیری آنچه اغلب مورد بحث قرار میگیرد محدود به مواد مغذی نظیر انرژی و پروتئین میشود که تاثیر مستقیمی بر تولید شیر دارند، اما به راستی ما درباره مواد معدنی چه میدانیم؟ آنها چه هستند و چرا اهمیت دارند؟
-
با افزایش دما غالبا بدن گاو در بازه زمانی 2 تا 7 هفته به وسیله تبخیر سطحی خود را با شرایط وفق میدهد. استرس گرمایی یا گرمازدگی گاوی یکی از مشکلاتیست که دامداران در مناطق گرمسیر بر سر راه فعالیت خود با با آن روبهرو هستند.
-
شیر مایع حاوی حدود ۸۸ ٪ آب میباشد. فراوردههای کنسانتره شیر از حذف نسبی آب بدست میآیند. فرآوردههای لبنی خشک حتی مقادیر بیشتری از آب را حذف کرده که معمولاً کمتر از ۴ درصد میباشد.
-
تست الکل آزمونی است که معمولاً در مبادی ورودی کارخانههای شیر و فرآوردههای آن انجام میگیرد. این تست نشاندهندهی میزان پایداری پروتئینهای شیر به فرآوری گرمایی است.
-
طب امروزی تأکید به خوردن فراوان شیر دارد مخصوصاً در افراد پیر با پوکی استخوان و آرتروز، از طرفی افراد مسن عمدتاً از سردی مفاصل و سایر اعضا رنج میبرند. اما مصرف صحیح و مفید شیر چگونه است؟
-
مشاور دفتر برنامهریزی جهانی غذا گفت: مصرف روزانه سه لیوان شیر نیازهای بدن انسان را تامین میکند و بهترین نوع شیر برای استفاده همگان شیرهای پاکتی با ماندگاری طولانی یا مدت دار است.
-
عدل اسا در خصوص شیر فله عنوان کرد: گفته می شود که قیمت پایین تر عامل اصلی استقبال ازفله فروشی شیر است وبرای اثبات این ادعا قیمت شیر فله را با قیمت شیر استریل مقایسه می کنند
-
محققان تایوانی دریافتهاند پپتید مشتق شده از شیر گاو موسوم به 'لاکتوفریسین B25 یا به اختصار LFcinB25' خاصیتی ضد سرطانی را بر بافتهای سرطانی معده از خود نشان میدهد.
-
قطع مصرف گوشت قرمز در کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ موثر است، هر چند رسیدن به این یافته زمان بیشتری به خود اختصاص میدهد.