-
این پرسشنامهها جهت تشخیص همهگیری بروسلوز در گلههای دامی تهیه شده و به تشخیص و یافتن روش درمانی مناسب و جلوگیری از گستردهتر شدن بیماری، کمک خواهد کرد.
-
بررسی ویژگیهای ظاهری جرم میتواند شواهدی را مبنی بر وجود بروسلا در اختیار ما قرار دهد.
-
جهت تشخیص بیماری و شناسایی جرم بوسلا نیاز به برداشت نمونههایی از دام است که به آزمایشگاه فرستاده میشوند، در این بخش میپردازیم به معرفی نمونههای موردنیاز و نحوه برداشت آنها.
-
در این بخش از مقاله میپردازیم به شناخت بروسلوز در گوسفند، بز و گاو که یکی از دلایل بروز سقط جنین در دامهاست.
-
احتیاج زیادی به افزایش کارآمدی برنامههای کنترل سقط جنین آنزئوتیک میشها وجود دارد که اینها شامل افزایش توان تشخیصی، پیشگیری و مدیریت بهداشتی گلهها میباشد.
-
در این قسمت مقاله میپردازیم به توضیح خلاصهای درباره آنچه که باید در آزمایشگاههای تشخیصی جهت شناسایی بهتر دلایل سقط جنین، رعایت نمود. همچنین چه آزمایشاتی برای تشخیص چه بیماریهای نیاز است.
-
دفن عمیق و صحیح جنینهای سقط شده نکته مهمی است که لازم است به دامداران آموزش داده شود. عدم استفاده از جنینهای سقط شده در تغذیه سگهای گله یکی از راههای جلوگیری از گسترش عفونت در منطقه میباشد.
-
کشف دلایل بروز سقط جنین میتواند به سلامت گله کمک کند، در این نوشته میپردازیم به مواردی که در زمان تحقیق برای یافتن بیماری دامهای سقط جنین شده باید به آنها توجه نمود.
-
جهت دستیابی به تشخیص صحیح و دقیق، نمونهها باید هم بهصورت صحیح انتخاب شده و هم میبایست در زمان دقیقی این کار انجام شود و بهصورت صحیح نیز حمل شود.
-
برای تشخیص دلایل سقط جنین پس از نمونهبرداری از تستهای مختلف کمک میگیریم که هرکدام درصدی خطا خواهند داشت. در این نوشته خواهیم دانست که چگونه میتوان درصد خطای تستهای تشخیصی را پایین آورد.
-
جهت جمع آوری و نگهداری صحیح نمونههای گرفته شده از سقط جنین دام میتوان از این مطلب بهعنوان راهنما استفاده نمود.
-
مهمترین نکته در مراحل استفاده از آزمایشگاه تشخیصی، دقت در هنگام نمونهبرداری و جمعآوری نمونهها است. نمونهها باید صحیح و با کیفیت مناسب به آزمایشگاه ارسال گردند.
-
پودر بیکربنات سدیم یا جوش شیرین با ظاهر کریستال سفید رنگ، یکی از نمکهای فاقد کلر میباشد. که بهطور طبیعی در چشمهها یافت میشود. بیشتر بوسیلهی فرآیند شیمیایی تولید میشود.
-
کلید تشخیص سقط، مشخص کردن علت آن و جلوگیری از سقطهای بعدی است. با این وجود میزان موفقیت در تشخیص دقیق علت سقط گاو تنها 25 تا 35 درصد است.
-
درموپلاس حاوی مقادیر قابل توجهی سالیسیلیک اسید، مواد ضدعفونیکننده، لایهبردار و ضد التهاب است.