• پری بیوتیک ها در خوراک گوساله های شیری

    پری بیوتیک ها در خوراک گوساله های شیری

    پری‌بیوتیک‌ها شامل؛ الیگوساکارید‌های مانان و بتاگلوکان‌ها بوده که تاثیرات مختلفی بر عملکرد دام دارند.

  • ترکیبات و خصوصیات تغذیه ای علوفه تاج خروس

    ترکیبات و خصوصیات تغذیه ای علوفه تاج خروس

    بخش عمده جیره غذایی نشخوارکنندگان از علوفه تشکیل می‌شود، تا احتیاجات انرژی و پروتئین را فراهم سازد. یکی از گیاهان علوفه‌ای که جدیدا به عنوان خوراک دام و طیور مطرح گردیده شبه غله‌ای به نام تاج خروس است.

  • بنتونیت و فواید آن در خوراک دام و طیور

    بنتونيت و فواید آن درخوراک دام و طيور

    بنتونیت یک کانی است که عمده مصارف آن در صنایع حفاری، ریخته‌گری و... می‌باشد اما در سال‌های اخیر ترکیب خاص و فرآوری شده آن جهت استفاده در خوراک دام و طیور مورد توجه خاصی قرار گرفته است.

  • محصول PL-68 منبع پروتئین و اسید آمینه

    محصول PL-68 منبع پروتئین و اسید آمینه

    محصول PL-68 منبع عمومی بسیار مقرون به‌صرفه‌ای از پروتئین و اسیدهای آمینه در جیره‌های غذایی حیوانات مزرعه‌ای می‌باشد.

  • مشخصات کیفی محصول PL-68

    مشخصات کیفی محصول PL-68

    PL-68 حاوی سطوح بالایی از پروتئین با منشاء گیاهی است که تامین‌کننده حداقل ۷۲٪ و پروتئین خام می‌باشد.

  • 10 دلیل که چرا PL-68 نهاده تغذیه ای در تهیه خوارک حیوانات مزرعه ای است

    چرا PL-68  نهاده تغذیه ای در تهیه خوارک حیوانات مزرعه ای است

    محصول PL-68 ترکیب پروتئینی جالب‌توجه و مقرون بصرفه بوده، که طی روش تخمیر استحصال و تامین‌کننده اسیدهای آمینه ضروری در تغذیه حیوانات مزرعه‌ای می‌باشد.

  • میکروبیولوژی شیر و کاهش بار میکروبی آن

    میکروبیولوژی شیر و کاهش بار میکروبی آن

    باتوجه به افزایش روزافزون جمعیت و اهمیت تأمین غذا در جهان، گاوهای شیری سهم به‌سزایی در سلامت و تغذیه انسان دارند و قسمت اعظم شیر تولیدی در جهان توسط گاو تولید می‌شود.

  • خواص فیزیکی و شیمیایی شیر

    خواص فیزیکی و شیمیایی شیر

    شیر محصولی است سفید و مایل به زرد که رنگ آن بستگی به پخش نور از آن و ذرات چربی دارد. شیر کم‌چرب، سفیدتر است این محصول از دوشیدن کامل و مداوم یک موجود شیرده به‌دست آمده و باید کاملاً بهداشتی جمع‌آوری شود.

  • پاستوریزاسیون شیر

    پاستوریزاسیون شیر

    درواقع تولید شیر پاستوریزه اهدافی را دنبال می‌کند که همگی آنها در راستای ازبین بردن آلودگی‌های شیر می‌باشد.

  • انواع تقلبات در شیر

    انواع تقلبات در شیر

    گاهی افراد سودجو برای افزایش کمیت شیر و سود اقتصادی بالاتر دست به تقلباتی می‌زنند که کیفیت شیر را کاهش خواهد داد.

  • درجه بندی شیر خام بر اساس میکروب های موجود در آن

    درجه بندی شیر خام بر اساس میکروب های موجود در آن

    میکروب‌های موجود در شیر درجه مرغوبیت شیر را تعیین می‌کنند.

  • تولید شیر با کیفیت بالا

    تولید شیر با کیفیت بالا

    با توجه به اینکه مواد اولیه و اصلی فرآورده‌های لبنی شیر است لذا کیفیت شیر تولیدی در کیفیت فرآورده‌های آن تأثیر به‌سزایی خواهد داشت.

  • تکنیک های صحیح دوشش جهت جلوگیری از آلودگی شیر

    تکنیک‌های صحیح دوشش جهت جلوگیری از آلودگی شیر

    بهداشت شیر در مرحله تولید، نکته‌ی مهمی است که در سلامت و کیفیت شیر تولیدشده بسیار تاثیرگذار است. بنابراین هر دامداری برای تضمین کیفیت و موفقیت خود باید بهداشت را سرلوحه کار خود قرار دهد.

  • کیفیت شیر به عواملی علاوه بر شیردوشی برمی گردد

    کیفیت شیر به عواملی علاوه بر شیردوشی برمی گردد

    از چند متخصص صنعت پرورش گاو شیری در چندین بعد عملیات گاوداری سوال شد که تولیدکنندگان به‌جز قسمت شیردوشی در چه مواردی می‌توانند راهکارهایی را به‌کار گیرند تا کیفیت شیر را بهبود دهند.

  • افزایش باروری گاو از دوره خشک

    افزایش باروری گاو از دوره خشک

    سوالات بسیاری در رابطه با تولیدمثل گاو مطرح است، در این نوشته به بررسی نکات مهمی که به افزایش باروری گاوها از دوره خشک کمک می‌کند خواهیم پرداخت.

عناوین اصلی