-
مکمل شیری ویژه گلبار بدلیل میزان بالای ویتامین E سیستم ایمنی را تقویت کرده و از مشکلات متابولیک میکاهد.
-
مکمل معدنی گاو شیری با تامین برخی از عناصر معدنی مورد نیاز دامها و با درنظر گرفتن اثرات متقابل و با دیدی اقتصادی موجب بهبود عملکرد تولیدی و تولیدمثلی و سلامتی و شادابی مطلوب در دامها میشود.
-
مکمل شیری گلبار میتواند سبب بهبود عملکرد تولیدی دامهای شیرده شده و سیستم ایمنی آنها را تقویت کرده و سبب کاهش ورم پستان و اختلالات متابولیکی گردد.
-
این مکمل حاوی پری بیوتیک، کنستانتره 1 درصد شیراوران ترکیبی از اسیدهای آمینه، مواد معدنی و ویتامینهای موردنیاز میکرو ارگانیزهای شکمبه است که محیط مناسبی را برای تقویت میکروفلور شکمبه فراهم مینماید.
-
مکمل پرواری ولشت دارو مکملی است رشد افزا پرواری مخصوص گاو، گوساله، گوسفند و بز.
-
استراتژی موثر بر مایکوتوکسین بیشتر از یک بخش را شامل میشود. همزمان، تغییر اقلیم، اجزای خوراکی آینده و توکسینهای گیاهی، حتی بیشتر از یک چالش برای دور نگه داشتن انسانها و دامها از مایکوتوکسینها محسوب میشوند.
-
از زمانهای قدیم بشر به دنبال کشف روشهایی بوده تا بتواند محصولات کشاورزی، بهخصوص علوفه سبز را ذخیره کند تا در مواقع ضروری از آن بهره ببرد. در پی این تلاش، به روشهای ابتدایی ذخیره کردن مواد خوراکی دست یافت.
-
امروزه استفاده از آبشخورهای اتوماتیک بهعلت ایجاد شرایط بسیار مناسب برای آب مصرفی دام متداول گردیده است. آبشخورها معمولا توسط لولههای گالوانیزه به شبکه توزیع آب متصل بوده و در جای خود محکم میشوند.
-
جهت جلوگیری از پراکندگی بیماری درحین جابجایی و انتقال دامها، باید عوامل بیماریزا در دام را بصورت کامل بررسی کرده و برای مدتی در دامداری قرنطینه بماند.
-
با عملآوری و غنیسازی کاه، ارزش غذایی، قابلیت هضم، خوشخوراکی و درصد پروتئین را میتوان افزایش داد. در این مقاله غنیسازی با اوره مورد بررسی قرار گرفته است.
-
باقیماندههای برخی کارخانجات مانند کارخانجات دانهخردکنی و آردسازی همچنین کارخانجات روغنکشی، قندسازی، ماءالشعیر میتوانند در تولید خوراک دام و طیور مفید واقع شوند که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.
-
سموم قارچی (مایکوتوکسینها) میباشند که باعث وارد آمدن ضررهای اقتصادی کلانی به پرورشدهندگان میگردد، امروزه مشکلات سموم قارچی یک مشکل جهانی بوده و بهطور عمده در سطح جهان گسترش دارد.
-
برخی از میوههای مازاد مصرف انسانها میتواند در خوراک دام بکار رفته و از خواص آنها بهره برد.
-
ریشه ها وغده های گیاهان از ارزش غذائی که از جهت آب (75 تا ۹۰ درصد) و ویتامین غنی هستند، اصولاً بستگی به میزان گلوسید (قند و نشاسته) که قسمت اعظم ماده خشک آنها را تشکیل میدهد دارد.
-
این غذاها را که معمولاً علوفه نامیده میشوند میتواند ازلحاظ حواص ظاهری به دستههای مختلفی تقسیم کرد مانند علف مراتع کاه، ریشه غده، دانه، میوه و حتی باقیمانده کارخانجات روغنکشی، قندسازی، ماءالشعیرسازی.