-
بد کار کردن دستگاه شیردوشی باعث بروز ورم پستان در گله شده و باعث کاهش کیفیت شیر تولیدی میگردد. در کلیه مراحل شیردوشی توجه به بهداشت مهم میباشد.
-
واحد دوشنده در دستگاه شیردوشی شامل کلاهکها (لاینرها، پوسته فلزی کلاهک)، فنجانک (خرچنگی) و شلنگهای کوتاه خلاء و شیر میباشد که بین 2 تا 4 کیلوگرم وزن دارد و به طور متوسط 75/2 کیلوگرم میباشد.
-
امروزه ماشینهای شیردوشی را میتوانیم به دو دسته سنتی و صنعتی تقسیم کنیم. ماشینهای شیردوشی که در گاوداریها به کار گرفته میشوند به دو نوع ثابت و سیار تقسیمبندی میشوند.
-
سال 1903 اولین بار الکساندر گیلیز استرالیایی دستگاه شیردوشی جدید را ساخت او یک کلاهک و یک لایه داخلی به ماشینی که قبلاً در بریتانیای کبیر ساخته شده بود، اضافه نمود.
-
پژوهشگر گیلانی عنوان کرد: جانشین کردن پودر سبز به میزان یکسوم در جیره غذایی گاوهای شیری باعث افزایش مقدار شیر میشود.
-
تحقیقات نشان داده است، تزریق روزانه یک ماده شیمیایی که احساس شادی ایجاد میکند، در افزایش سطح کلسیم در خون گاوهای هلشتاین و شیر گاوهای جرسی تأثیر دارد.
-
نژادهای اصیل دام، حاصل علم و پژوهش و زحمات طاقتفرسای چندین دهه دانشمندان است. مطالعات بسیاری در زمینه تغذیه گاوهای شیری برای افزایش تولید شیر، انجام شده که بخشی از آن را در مقاله حاضر میخوانید.
-
گاو باید 8 تا 10 هفته بعد از زایمان به پیک تولید برسد. تلیسههای شکم اول، تقریبا به 25درصد پیک گاوهای مسنتر میرسند.
-
نژادهای اصیل دام، حاصل علم و پژوهش و زحمات طاقتفرسای چندین دهه دانشمندان است. مطالعات بسیاری در زمینه تغذیه گاوهای شیری برای افزایش تولید شیر، انجام شده که بخشی از آن را در مقاله حاضر میخوانید.
-
نقش اصلی دانهها و ضایعات کارخانهجات، تأمین انرژی برای گاوهای شیری است. یولاف و جو از لحاظ پروتئین خام، در سطح میانه و کمی بالاتر قرار دارند.
-
سمپاشهایی که در گاوداری استفاده میشوند، به دو دسته محلولپاشها و گردپاشها تقسیم میشوند. هرکدام از این دو دسته خود میتواند در انواع مهمی طبقهبندی شوند که در ادامه میخوانید.
-
مواد شیمیایی زیادی تاکنون به عنوان بافر در تغذیه نشخوارکنندگان مورد آزمایش قرار گرفتهاند. افزودن برخی از این بافرها فقط سبب خنثی کردن اسیدیته شکمبه می شوند، درحالی که برخی بافرها علاوه بر این امر سبب افزایش PH شکمبه نیز میشوند.
-
تمام منابع پروژسترون در بازار یکسان نیستند. میزان مصرف کیومیت از زمان ورود به بازار در سال 2004 میلادی بخاطر خصوصیات انحصاریش بهطور روز افزون بیشتر شده است.
-
ایجاد بیش از حد فشار حرارتی بر گاو در اثر درجه حرارت و رطوبت بالای محیط، موجب استرس گرمایی در گاوها میشود. در طی استرس حرارتی، مصرف خوراک دام ۸ تا ۱۲% یا بیشتر کاهش مییابد. این کاهش مصرف خوراک، موجب کاهش تولید اسید چرب فرار در شکمبه شده و در نتیجه تولید کاهش مییابد.
-
اگرچه آب ماده مغذی محسوب نمیشود ولی یک از ارکان حفظ حیات هر جاندار بوده و محیطی برای تمام فرایندهای بدن است و از مواد متشکله تمام سلولها و بافتهای حیوان میباشد. اگر حیوانی از آب محروم شود سریعتر از حیوانی که از تمام مواد غذائی دیگر محروم شده باشد میمیرد.