• تاثیر مصرف چای در گاو بر تولید شیر

    تاثیر مصرف چای در گاو بر تولید شیر

    اثرات ساپونین موجود در چای بر عملکرد تولید شیر، پروفایل اسیدهای چرب شیر و فعالیت ایمنی در گاوهای شیری چگونه است؟

  • دوره خشکی و close up در گاو شیری باردار

    دوره خشکی و close up در گاو شیری باردار

    دوره خشکی و close up به ماه‌های آخر آبستنی گاو شیری گفته می‌شود که به دلیل رشد جنین و اینکه بدن مادر بتواند هم نیازمندی‌های غذایی جنین درحال رشد را تأمین کند و لطمه‌ای هم به تولید شیر در دوره بعدی وارد نشود، اقدام به قطع شیردوشی گاو می‌نمایند.

  • مهمترین نکاتی که گاودار باید بداند

    مهمترین نکاتی که گاودار باید بداند

    گاو از جمله نشخوارکنندگان چهارمعده‌ای بوده و نشخوار جزو خصوصیات طبیعی این حیوان است لذا درصورتی که حیوان با اشتها غذای خود را نخورد، باید نسبت به بیماری او مشکوک گردید.

  • تاثیر متیونین بر ابقاء آبستنی

    تغذیه گاو شیری

    متیونین به عنوان یک اسید آمینه ضروری محدودکننده در گاوهای شیری شناخته شده است. پژوهش های جدید نشان دادند که متیونین نقش مهمی در تولیدمثل ایفا می کنند.

  • چگونگی اصلاح سم در گاو شیری

    چگونگی اصلاح سم در گاو شیری

    برای اصلاح سم، طیفی از روش‌ها توصیف شده است که همه این‌ها یک هدف را دنبال می‌کنند که همان برگرداندن سم به شکل و سطح تحمل‌کننده وزن صحیح می‌باشد.

  • تشخیص آبستنی گاو با لمس از طریق رکتوم

    تشخیص آبستنی گاو از طریق رکتوم

    با توجه به اینکه سود و ضرر یک دامداری به آبستنی دام‌های آن دامداری مربوط می‌شود، ما را بر آن داشت تا راه‌های تشخیص آبستنی را از طریق رکتوم که متداول‌ترین راه تشخیص در جهان است را به طور مختصر اما مفید طی یک جدول توضیح دهیم.

  • 5 نکته در مورد فیبرها که باید بدانید

    5 نکته در مورد فیبرها که باید بدانید

    علاقه‌مندی زیادی در خصوص تغذیه فیبرها در سال‌های اخیر ایجاد شده است. فیبرها معمولاً به ترکیبات گیاهی‌ای اطلاق می‌شوند که توسط آنزیم‌های دستگاه گوارش حیوانات شکسته نمی‌شوند.

  • مقایسه بازدهی گاوهای شیری نژاد جرزی و هلشتاین

    بازدهی گاوهای شیری نژاد جرزی و هلشتاین

    گاو‌های جرزی در مقایسه با گاوهای هلشتاین دارای بعضی از مزایای آناتوم ‌یا فیولوژیکی هستند.

  • تشخیص آبستنی در گاو

    تشخیص آبستنی در گاو

    جهت تشخیص آبستنی گاو می‌توان از سه روش استفاده نمود، که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

  • هیپوکلسمی زایمانی در گاو شیری

    هیپوکلسمی زايمانی در گاو شیری

    هیپوکلسمی زایمانی (Hypocalcemia) در گاوهای شیری منجر به ناهنجاری‌های زایمانی شده و بر کارایی آنها در مرحله پس از زایمان تاثیر منفی دارد.

  • اهمیت و روش اصلاح سم در گاو شیری

    اهمیت و روش اصلاح سم در گاو شیری

    برای اصلاح سم، طیفی از روش‌ها توصیف شده است که همه این‌ها یک هدف را دنبال می‌کنند که همان برگرداندن سم به شکل و سطح تحمل‌کننده وزن صحیح می‌باشد.

  • ارزیابی مدفوع گاو و نقش آن در مدیریت تغذیه

    ارزیابی مدفوع گاو

    اولین توصیه‌ها برای فرموله کردن جیره گاو تعیین مواد مغذی تک تک خوراک‌های تشکیل‌دهنده کل جیره می‌باشد. مدیر باید بداند گاوها چه خوراکی را مصرف کرده‌اند. یعنی علاوه بر اطلاعات خوراک مصرفی و مدفوع را نیز مورد ارزیابی قرار دهد.

  • مزایا و معایب تلقیح مصنوعی گاو

    مزایای تلقیح مصنوعی گاو

    تلقیح مصنوعی روشی است که اسپرم از گاو نر گرفته می‌شود تا در زمان لازم به طور مصنوعی توسط مامور تلقیح به دستگاه تناسلی گاو ماده منتقل شود تا حیوان ماده بارور گردد.

  • تعیین ارزش تغذیه ای تفاله و هسته خرما فرآوری شده به روش شیمیایی

    ارزش تغذیه‌ای تفاله و هسته خرما فرآوری شده

    تغذیه بیش از هر عامل دیگر در میزان تولیدات دامی موثر است و نزدیک به 32‌درصد هزینه‌ها را در واحد‌های صنعتی پرورش دام به خود اختصاص می‌دهد.

  • روده بزرگ و کوچک در گاو

    معرفی دستگاه گوارش گاو (بخش چهارم)

    نشخوار گاو

    گاوها 7 تا 10 ساعت از روز را جهت نشخوار سپری می‌کنند. در نشخوار افزایش هضم فیبر از طریق کاهش اندازه ذرات مواد خوراکی و افزایش سطح هضم ‌آن‌ها صورت می‌گیرد.

عناوین اصلی