• نقش فسفر در دوره انتقال

    نقش فسفر در دوره انتقال

    در روزهای آخر دوران آبستنی، جنین برای ساخت و شکل‌گیری استخوانی می‌تواند تا حدود 10 گرم فسفر در روز، از مخزن فسفر مادری برداشت می‌نماید.

  • اهمیت منیزیم در دام

    اهمیت منیزیم در دام

    یکی از عناصر بسیار مهم در تغذیه گاو شیری، منیزیوم و کاتیون مهم داخل سلولی است و عامل کمکی (کوفاکتور) ضروری برای واکنش‌های حیاتی آنزیمی در مسیرهای متابولیکی اصلی می‌باشد.

  • نیاز به کلسیم در دوره زایش

    نیاز به کلسیم در دوره زایش

    با شروع شیردهی تغییرات متابولیسم کلسیم روی می‌دهد که نقش بسیار مهمی در بروز تب شیر تحت بالینی دارد. غلظت کلسیم خون در یک گاو بالغ حدود 8.5 تا 10 میلی‌گرم در دسی‌لیتر باید باشد.

  • اهمیت مصرف ماده خشک در دوره انتقال

    اهمیت مصرف ماده خشک در دوره انتقال

    بیماری‌هایی که در دوره انتقال رخ می‌دهند ارتباط تنگاتنگی با کاهش ماده خشک مصرفی داشته و مصرف ماده خشک، در حفظ سلامت و عملکرد گاوها در دوره خشکی نقش بسزایی دارد.

  • جابجایی بافت چربی

    جابجایی بافت چربی

    استفاده از انرژی تولیدشده از چربی‌های ذخیره در بدن، نشان‌دهنده افزایش نرخ جابجایی چربی‌ها برای حمایت از فرایند شیردهی می‌باشد.

  • سازگاری شکمبه دام در دوره انتقال

    سازگاری شکمبه دام در دوره انتقال

    اینطور که شواهد موجود نشان می‌دهند جهت بهبود فرآیندهای سازشی شکمبه در دوره انتقال، به افزایش طول پرزها و همچنین افزایش نواحی جذبی آنها نیازمندیم.

  • خوراک مناسب دام های دوره انتقال

    خوراک مناسب دام های دوره انتقال

    در دوره بحرانی انتقال در گاوهای شیری، مصرف خوراک دام به کمترین حد خود در چرخه آبستنی – شیردهی می‌رسد.

  • باروری با مراقبت گوساله قوی آغاز می شود

    باروری با مراقبت گوساله قوی آغاز می شود

    مراقبت مناسب از گوساله سود بسیار زیادی برای گاودار ایجاد می‌کند. این سود تنها سلامت گوساله نیست، بلکه برگشت سرمایه پرورش‌دهندگان گوساله را نیز افزایش می‌دهد.

  • ابزارهایی برای حفظ سلامت پستان گاو

    ابزارهایی برای حفظ سلامت پستان گاو

    یک سری ابزارهایی برای مدیریت بهتر کیفیت شیر در سلامت پستان برای دامداران موجود است. برخی از آنها جدید و برخی دیگر قدیمی هستند اما همه آنها اطلاعات با ارزشی ارایه می‌دهند.

  • آنتی بیوتیک ها همیشه برای مقابله با اسهال کافی نیستند

    آنتی بیوتیک ها همیشه برای مقابله با اسهال کافی نیستند

    تقریباً ۵۰ گوساله شیرخوار طی ماه‌های سرد سال، دچار اسهال شدند، گوساله‌ها بعد از درمان رشد بسیار خوبی دارند. آیا برای کمک به آنها برای داشتن شروع خوب، آنتی‌بیوتیکی برای درمان و پیشگیری از اسهال وجود دارد؟

  • 12 راهکار برای کیفیت شیر

    دوازده راهکار برای کیفیت شیر

    جهت بررسی کیفیت شیر باید مواردی را درنظر بگیرید تا به نتایج بهتری دست یابید. راهکارهایی در زیر ارائه شده است که می‌توانند مفید باشند.

  • بازده گاوهای بزرگتر بیشتر است یا کوچکتر؟

    بازده گاوهای بزرگتر بیشتر است یا کوچکتر؟

    در دنیای امروز، بازده تولید شیر اصطلاحی است. بازده خوراکی در اغلب موارد بر اساس کیلوگرم شیر تصحیح شده بر اساس 3/5درصد چربی که به ازای مصرف هر کیلوگرم ماده خشک تولید می‌شود، محاسبه می‌گردد.

  • آنتروتوکسیمی ناشی از کلستریدیوم پرفرنژنس

    آنتروتوکسیمی ناشی از کلستریدیوم پرفرنژنس

    آنتروتوکسیمی (Enterotoxaemia) به‌وسیله باکتری کلستریدیوم پرفرنژنس تیپ Clostridium perfringens) C) ایجاد شده و غالباً در گوساله‌های شیری طی یک پیامد جنینی حاصل می‌شود.

  • مکتومیل 10%

    مکتومیل 10%

    مکتومیل 10% به فرم امولسیون بوده و برای مبارزه با انگل‌های خارجی دام کاربرد داشته و پس از رقیق‌سازی، به روش‌های حمام و محلول پاشی سطح بدن دام استفاده می‌شود.

  • اهمیت مدیریت نشخوار در گاوهای شیری

    اهمیت مدیریت نشخوار در گاوهای شیری

    با کنترل و مدیریت نشخوار در گاوهای شیری تا حد زیادی می‌توانید مشکلات سلامتی را قبل از بروز علائم بالینی و کاهش چشمگیر در تولید شیر تشخیص دهید.

عناوین اصلی