-
تمام تلاشها در استفاده از افزودنیها، تولید غذای سالم برای انسان و حفظ سلامت حیوان است. این افزودنیها باید از بازدهی لازم برخوردار باشند و به محیط زیست آسیب نرسانند.
-
هضم کارآمدانه خوراک، و تبدیل آن به مواد مغذی که در خوراک نهفته است، عامل اصلی تولید، و آسایش، برای مرغهای گوشتی و تخمگذار است.
-
استراتژی موثر بر مایکوتوکسین بیشتر از یک بخش را شامل میشود. همزمان، تغییر اقلیم، اجزای خوراکی آینده و توکسینهای گیاهی، حتی بیشتر از یک چالش برای دور نگه داشتن انسانها و دامها از مایکوتوکسینها محسوب میشوند.
-
پروتئین ماده مغذی حیاتی برای طیور محسوب میشود. به استثناء وظایف ساختار آن که اسیدهای آمینه هستند، پروتئین نقشهای مهم دیگری در رشد، تولید تخممرغ، ایمنی و بسیاری از عملکردهای زیستی پرندگان ایفا میکند.
-
تنظیم پروتئین در جیره طیور میتواند به حل برخی از مشکلات مرغداری کمک کند. در شرایط مختلفی چون تنش گرمایی، پرورش در ارتفاعات بالا و شرایط بیماری.
-
هدف سیستم تهویه اطاقهای جوجهکشی امکان ارائه سازگارترین محیطها جهت دستگاههای انکوباتور بهمنظور عملکرد آنها است و در این صورت رشد جنینی بهینه محقق است.
-
جهت فراهم نمودن هوا و تهویه لازم در دستگاههای جوجهکشی واحدهای زیر موردنیاز است؛
-
درک و شناخت شیوع مقاومت ضدمیکروبی به آنتیبیوتیک (AMR) و عواملی که سبب رشد و توسعه مقاومت باکتریایی میشوند، به برنامهریزیهای مؤثری جهت کنترل این مشکل، منجر میشود.
-
تحقیقات نشان دادهاند که استفاده از نور مناسب و کنترل صحيح آن عاملی است که هم بطور مستقیم و هم با تاثیر بر سایر عوامل دخیل در رشد طیور، میتواند باعث افزایش محسوس راندمان رشد مناسب طیور گردد.
-
کمبود فسفر و یا اختلال در جذب آن میتواند موجب بروز ناهنجاریهای اسکلتی، کاهش رشد، کاهش مصرف خوراک و افزایش مقدار ضریب تبدیل خوراک گردد.
-
آنتیبیوتیکها و پروبیوتیکها موادی هستند که توسط تعدادی گونههای باکتریایی و قارچی تولید میشوند که توانایی کشتن و مهار باکتریها را دارند یا میکروارگانیسمهایی هستند که از رشد باکتریهای بیماریزا جلوگیری میکنند.
-
از ماهی میتوان بهصورت کامل آن و چه از باقیماندهاش در تغذیه دام و تغذیه طیور استفاده بهعمل آورد. بطورکلی ماهیهایی را که مورد مصرف تغذیه انسانی ندارند اغلب در همان محل صید بهصورت غذای حیوانی درآورده و به بازار عرضه مینمایند.
-
برخی دیگر از باقیماندههای حیوانی که مورد مصرف انسان قرار نمیگیرد، چربیهای اضافی و محتویات شکمبه است که میتوان از آنها در خوراک دام و طیور بهره برد.
-
باقیماندههای برخی کارخانجات مانند کارخانجات دانهخردکنی و آردسازی همچنین کارخانجات روغنکشی، قندسازی، ماءالشعیر میتوانند در تولید خوراک دام و طیور مفید واقع شوند که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.
-
ریشه ها وغده های گیاهان از ارزش غذائی که از جهت آب (75 تا ۹۰ درصد) و ویتامین غنی هستند، اصولاً بستگی به میزان گلوسید (قند و نشاسته) که قسمت اعظم ماده خشک آنها را تشکیل میدهد دارد.