• اهمیت استفاده از افزودنی های خوراکی در تغذیه طیور

    اهمیت استفاده از افزودنی های خوراکی در تغذیه طیور

    تمام تلاش‌ها در استفاده از افزودنی‌ها، تولید غذای سالم برای انسان و حفظ سلامت حیوان است. این افزودنی‌ها باید از بازدهی لازم برخوردار باشند و به محیط زیست آسیب نرسانند.

  • دنیای درون دستگاه گوارش

    ساکنین دستگاه گوارش، دنیایی برای کشف کردن

    ساکنین دستگاه گوارش، دنیایی برای کشف کردن

    هضم کارآمدانه خوراک، و تبدیل آن به مواد مغذی که در خوراک نهفته است، عامل اصلی تولید، و آسایش، برای مرغ‌های گوشتی و تخمگذار است.

  • هنوز باید روی مایکوتوکسین ها کار انجام دهیم

    هنوز باید روی مایکوتوکسین ها کار انجام دهیم

    استراتژی موثر بر مایکوتوکسین بیشتر از یک بخش را شامل می‌شود. همزمان، تغییر اقلیم، اجزای خوراکی آینده و توکسین‌های گیاهی، حتی بیشتر از یک چالش برای دور نگه داشتن انسان‌ها و دام‌ها از مایکوتوکسین‌ها محسوب می‌شوند.

  • مروری بر نیازهای پروتئینی طیور

    مروری بر نیازهای پروتئینی طیور

    پروتئین ماده مغذی حیاتی برای طیور محسوب می‌شود. به استثناء وظایف ساختار آن که اسیدهای آمینه هستند، پروتئین نقش‌های مهم دیگری در رشد، تولید تخم‌مرغ، ایمنی و بسیاری از عملکردهای زیستی پرندگان ایفا می‌کند.

  • نقش پروتئین در حل مشکلات طیور

    نقش پروتئین در حل مشکلات طیور

    تنظیم پروتئین در جیره طیور می‌تواند به حل برخی از مشکلات مرغداری کمک کند. در شرایط مختلفی چون تنش گرمایی، پرورش در ارتفاعات بالا و شرایط بیماری.

  • درک و بررسی ملزومات تهویه جوجه کشی

    درک و بررسی ملزومات تهویه جوجه کشی

    هدف سیستم تهویه اطاق‌های جوجه‌کشی امکان ارائه سازگارترین محیط‌ها جهت دستگاه‌های انکوباتور به‌منظور عملکرد آنها است و در این صورت رشد جنینی بهینه محقق است.

  • واحدهای مختلف موردنیاز در سیستم جوجه کشی

    واحدهای مختلف موردنیاز در سیستم جوجه کشی

    جهت فراهم نمودن هوا و تهویه لازم در دستگاه‌های جوجه‌کشی واحدهای زیر موردنیاز است؛

  • برنامه ریزی های مؤثر در کنترل مقاومت به آنتی بیوتیک ها در طیور

    برنامه ریزی های مؤثر در کنترل مقاومت به آنتی بیوتیک ها در طیور

    درک و شناخت شیوع مقاومت ضدمیکروبی به آنتی‌بیوتیک (AMR) و عواملی که سبب رشد و توسعه مقاومت باکتریایی می‌شوند، به برنامه‌ریزی‌های مؤثری جهت کنترل این مشکل، منجر می‌شود.

  • استفاده از تجهیزات روشنایی مناسب وکاهش هزینه برق

    استفاده از تجهیزات روشنایی مناسب وکاهش هزینه برق

    تحقیقات نشان داده‌اند که استفاده از نور مناسب و کنترل صحيح آن عاملی است که هم بطور مستقیم و هم با تاثیر بر سایر عوامل دخیل در رشد طیور، می‌تواند باعث افزایش محسوس راندمان رشد مناسب طیور گردد.

  • بررسی راهکارهای کاهش استفاده از منابع فسفر در جیره طیور

    بررسی راهکارهای کاهش استفاده از منابع فسفر در جیره طیور

    کمبود فسفر و یا اختلال در جذب آن می‌تواند موجب بروز ناهنجاری‌های اسکلتی، کاهش رشد، کاهش مصرف خوراک و افزایش مقدار ضریب تبدیل خوراک گردد.

  • تاثیر پروبیوتیک ها بر طیور

    تاثیر پروبیوتیک ها بر طیور

    آنتی‌بیوتیک‌ها و پروبیوتیک‌ها موادی هستند که توسط تعدادی گونه‌های باکتریایی و قارچی تولید می‌شوند که توانایی کشتن و مهار باکتری‌ها را دارند یا میکروارگانیسم‌هایی هستند که از رشد باکتری‌های بیماری‌زا جلوگیری می‌کنند.

  • باقیمانده حیوانات دریائی در خوراک دام و طیور

    باقیمانده حیوانات دریائی در خوراک دام و طیور

    از ماهی می‌توان به‌صورت کامل آن و چه از باقیمانده‌اش در تغذیه دام و تغذیه طیور استفاده به‌عمل آورد. بطورکلی ماهی‌هایی را که مورد مصرف تغذیه انسانی ندارند اغلب در همان محل صید به‌صورت غذای حیوانی درآورده و به بازار عرضه می‌نمایند.

  • چربی های حیوانی و محتویات شکمبه در خوراک دام و طیور

    چربی های حیوانی و محتویات شکمبه در خوراک دام و طیور

    برخی دیگر از باقیمانده‌های حیوانی که مورد مصرف انسان قرار نمی‌گیرد، چربی‌های اضافی و محتویات شکمبه است که می‌توان از آنها در خوراک دام و طیور بهره برد.

  • مصرف باقیمانده های کارخانجات در خوراک دام و طیور

    مصرف باقیمانده های کارخانجات در خوراک دام و طیور

    باقیمانده‌های برخی کارخانجات مانند کارخانجات دانه‌خردکنی و آردسازی همچنین کارخانجات روغن‌کشی، قندسازی، ماءالشعیر می‌توانند در تولید خوراک دام و طیور مفید واقع شوند که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.

  • ریشه ها وغده های گیاهان در تغذیه دام و طیور

    ریشه ها وغده های گیاهان در تغذیه دام و طیور

    ریشه ها وغده های گیاهان از ارزش غذائی که از جهت آب (75 تا ۹۰ درصد) و ویتامین غنی هستند، اصولاً بستگی به میزان گلوسید (قند و نشاسته) که قسمت اعظم ماده خشک آنها را تشکیل می‌دهد دارد.

عناوین اصلی