• تاثیر عفونت و کمبود آب بدن در کیفیت جوجه ها (بخش اول)

    تاثیر عفونت و کمبود آب در کیفیت جوجه

    به خوبی ثابت شده است که جوجه‌های با کیفیت خوب، پیش‌شرط مرغ‌های گوشتی هستند که در طول دوره رشد، عملکرد خوبی داشته‌اند.

  • بررسی علل ناکارآمدی واکسیناسیون در مرغداری ها

    واکسیناسیون در مرغداری

    هنگامی‌که با وجود واکسیناسیون، بیماری به گله می‌زند، معمولاً کیفیت واکسن‌ها را زیر سؤال می‌برند، در حالی که عوامل دیگری نیز در این ناکارآمدی دخالت دارند.

  • از اهمیت کیفیت آب برای مرغ ها آگاه هستید؟

    کیفیت آب نوشیدنی مرغ

    آب، مهمترین ماده غذایی برای مرغ‌ها است. با این که ضرورت فراهم بودن آب کافی، و در دسترس بودن آسان آن برای مرغ‌ها به خوبی دانسته شده است، اما به تأثیر کیفیت آب در عملکرد مرغ‌ها، در بسیاری از مرغداری‌ها اهمیت به سزایی داده نمی‌شود.

  • کیفیت هوای شبانه در مرغداری

    کیفیت هوای شبانه در مرغداری

    برای این که بتوانیم از بیمار شدن مرغ‌ها در فصل‌های سرد جلوگیری کنیم می‌باید کیفیت هوای سالن‌ها را خوب نگهداریم. یکی از مهمترین نکات، رساندن سطح آمونیاک به کمترین، در سالن‌ها است.

  • از مرغ هایتان در برابر بزرگترین خطر«مایکوتوکسین ها» محافظت کنید

    مایکوتوکسین‌ها

    مرغداران صنعتی امروزی می‌باید از اینکه آیا در خوراک مرغداری «مایکوتوکسین» وجود دارد یا نه آگاهی بیشتری داشته باشند. هرچند که هنوز سطح بی‌زیان مایکوتوکسین‌ها در خوراک مشخص نیست، اما با این همه می‌دانیم که در جیره بیشتر مرغداری‌ها، مایکوتوکسین‌ها وجود دارند.

  • مرغ های تخم گذار آلوده به آنفلوآنزا معدوم شدند

    آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان

    گزارش پنجمین جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران حکایت از معدوم‌سازی ۳ تا ۴‌میلیون مرغ تخم‌گذار آلوده به آنفلوآنزای مرغی (آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان) دارد که موجب افزایش مقطعی قیمت تخم‌مرغ در استان تهران شده است.

  • نقش پروبایوتیک ها در صنعت مرغداری

    با افزودن پروبایوتیک چندسویه "پروتکسین" به آب و یا خوراک جوجه‌ها شرایط محیط دستگاه گوارش را با میکروفلور سودمند پر کرده و همزمان با تقویت سیستم ایمنی از طریق دستگاه گوارش به مقاومت جوجه‌ها در برابر بیماری‌ها یاری می‌کند.

  • بررسی تهویه مورد نیاز در مرغداری

    تهویه در مرغداری بسیار حائز اهمیت است، چرا که دستگاه تنفس طیور دارای انشعابات فراوانی است که به کیسه‌های هوایی ختم می‌گردد و به همین علت راندمان تنفسی طیور تقریا ً 2‌برابر حیوانات دیگر می‌باشد.

  • کیفیت آب آشامیدنی طیور

    پرورش‌دهندگان طیور باید نگران کیفیت آب باشند، آب با کیفیت پائین می‌تواند باعث اختلال درهضم و متعاقب آن تاثیر منفی برعملکرد پرنده بگذارد زمانی که کیفیت آب آشامیدنی پائین باشد می‌تواند باعث کاهش اثر واکسن و داروهای استفاده شده در داخل سیستم آبرسانی شود.

  • بررسی هزینه های مصرف پروتکسین در پرورش مرغ مادر

    "پروتکسین" فرآورده‌ای کاملاً طبیعی، دارای پروبایوتیک‌های باکتریایی، قارچ و مخمر است که برای کمک به رشد و ایمنی بیشتر جوجه‌ها و مرغ‌ها، وافزایش تولید گوشت و تخم‌مرغ فرموله شده است.

  • بررسی عوامل موثر بر کیفیت در تولید تخم مرغ

    تخم پرندگان یکی از منابع اصلی پروتئین حیوانی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است. تولید تخم‌مرغ‌هایی که کیفیت پوسته خوب و کیفیت درونی مناسب، برای صنعت جهانی پرورش طیور، اهمیت اقتصادی و حیاتی دارد.

  • برآورد هزینه استفاده از پروتکسین در پرورش مرغ تخمگذار

    "پروتکسین" فرآورده‌ای کاملاً طبیعی، دارای پروبایوتیک‌های باکتریایی، قارچ و مخمر است که برای کمک به رشد و ایمنی بیشتر جوجه‌ها و مرغ‌ها، و افزایش تولید گوشت و تخم‌مرغ فرموله شده است.

  • تمرکز روی پوسته تخم مرغ

    کیفیت پوسته تخم‌مرغ یکی از مسایل مهم در مرغداری‌های تخمگذار است. تخم‌مرغ‌های با پوسته بدون کیفیت، برابر با 6 تا 12 درصد تولید است. این درصد، پس از 45 تا 50 هفتگی مرغ‌ها، بسیار بالاتر می‌رود و در آخر دوره تخمگذاری می‌تواند به 20% برسد.

  • تجارب اروپایی ها از (پروبایوتیک ها) در مرغداری ها

    پروبایوتیک‌ها، و سودمندی‌های مصرف آنها برای مرغداری‌ها، به گونه‌ای روز‌افزون در سطح جهانی این صنعت مطرح است، اما مصرف‌کنندگان پروبایوتیک‌ها، حتی از گوشه‌ای از دشواری‌هایی که، به ویژه در اروپا، پیش پای سازندگان این فرآورده قرار دارد آگاه نیستند.

  • حفظ سلامت دستگاه گوارش در طیور

    در پرورش طیور صنعتی، تغذیه و سلامت دستگاه گوارش رابطه نزدیکی با هم دارند. از طرف دیگر فرمول جیره و مدیریت خوراک‌دهی با تأثیر بر هضم و جذب، در عملکرد نهایی نیز اثر می‌گذارد.

عناوین اصلی