-
هر روش مدیریتی که دریافت مواد مغذی را در دوره استرس گرمایی افزایش دهد، کاسته شدن تولید را به کمترین میرساند.
-
آیا افزودن بتائین به جیره طیور، خطر بروز کبد چرب را کاهش میدهد؟ قبل از هر چیز باید گفت که بتائین Betaine یک ماده مغذی کاربردی در تغذیه طیور میباشد.
-
عنوان این مطلب را اینگونه انتخاب کردیم تا به موارد مهم در مورد بتائین و نقش این ماده بپردازیم امیدواریم آگاهی شما در مورد افزایش یافته و بتوانید اطلاعات غیر واقعی موجود در بازار را بهتر تشخیص دهید.
-
گرمی هوا میتواند آسیب جدی به عملکرد مرغها بزند. کارآیی تولید، میتواند حتی بسیار پیش از آنکه دمای هوا به سطح نگرانیآوری برسد، کاهش یابد.
-
در پرورش حیوانات اهلی قسمت اعظم هزینه تولید مربوط به هزینه تغذیه میباشد که در برخی از شاخههای دامپروری تا 80% از کل هزینه پرورش دام را هزینه تغذیه شامل میشود.
-
پروبیوتیکها مکمل میکروبی زنده خوراکی هستند که سبب بهبود توازن میکروبی روده میگردند. مکمل پروبیوتیکی، شامل یک یا چند سویه سلول میکروبی است که قادر به تداوم زیستن یا تکثیر شدن درون روده فرد میزبان را دارد.
-
پریبیوتیکها به ترکیباتی از خوراک گفته میشود که قابل هضم و جذب نیستند ولی اثرات مفیدی بر حیوان میزبان داشته و سبب تحریک رشد و یا فعالیت تعداد محدودی از باکتریها در کولون میشوند.
-
یکی از موارد در خوراک دام و طیور که در واقع مهمترین آنها نیز هست، وجود سموم قارچی (مایکوتوکسینها) در نهادههایی است که به مصرف دام و طیور میرسد.
-
اسیدیفایرهای خوراکی (اسیدی کنندهها)، اسیدهایی هستند که به خوراک افزوده میشوند تا pH خوراک و دستگاه گوارش و سیتوپلاسم میکروبی را کاهش داده و مانع از رشد فلور میکروبی پاتوژن در روده گردد.
-
از برگها، ریشهها، گلها و گیاهان کامل برای تولید فرآوردههای فیتوبیوتیک استفاده میشود. این محصولات میتواند به صورت خشک شده یا عصاره گیاهی تولید گردند.
-
کاغذ جوجه VIOSION برای مصرف در مرغداریهای صنعتی
-
اهمیت مصرف کلکسیفرول (CC) در جیره غذایی پرندگان
-
میزان نیاز پرنده به کلکسیفرول (CC) تا حد زیادی به سطوح و نسبت کلسیم و فسفر و غلظت فیتات در جیره، غلظت ویتامین C و A، مکمل چربی، برنامه نوردهی سالن و سایر عوامل بستگی دارد.
-
اگر در زمانی که جوجه وارد سالن میشود بستر مناسبی در سالن نباشد، پرندگان جوان تعادل خود را از دست میدهند و لیز میخورند. این خود عاملی در ایجاد مشکلات در پاها است.
-
ناهنجاری پا در 30 سال گذشته از موارد جدی پرورش جوجه گوشتی بوده است. اولین متخصصین موسسات اصلاحی به ناهنجاریهای پا در جوجهها توجه داشتند ولی این مشکل به موازات اصلاح نژاد مرغها برای سرعت رشد در مرغداری ظهور کرد و امروز به یک چالش تبدیل شده است.