• نکاتی برای صرفه جویی در مصرف انرژی در مرغداری ها

    مصرف انرژی در مرغداری‌ها

    هزینه انرژی یکی از بالاترین هزینه‌ها در صنعت مرغداری است. در این مقاله راه کارهایی که می‌توانند هزینه‌های مصرف انرژی در مرغداری‌های صنعتی را کاهش دهند بازگو شده است.

  • کاربرد روغن و چربی ها در تغذیه طیور

    کاربرد روغن و چربی‌ها در تغذیه طیور

    روغن‌های گیاهی زیادی به عنوان منابع انرژی در دسترس هستند اما در اکثر موارد به علت رقابت صنعت تولید خوراک انسان، استفاده از آنها برای خوراک‌های حیوانی مقرون به صرفه نمی‌باشد.

  • حضور جوندگان، عامل اصلی آلودگی تخم مرغ ها به سالمونلا

    حضور جوندگان، عامل اصلی آلودگی تخم‌مرغ‌ها به سالمونلا

    بر اساس گزارشات اولیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده موسوم به FDA، آلودگی جوندگان ساکن در مزارع پرورش طیور تخمگذار این کشور، دلیل اصلی آلودگی بیش از 200میلیون عدد از تخم‌مرغ‌های مرجوعی طی روزهای گذشته بوده است.

  • روش نوین تغذیه ای برای پیشگیری از آشفتگی های روده در مرغداری های صنعتی

    تغذیه طیور و مشکلات روده

    شرایط محیط به گونه‌ای است که در مرغداری‌ها نمی‌توان به طور کامل از تلفات مرغ‌ها پیشگیری کرد. این مقاله، تلفات مرغداری‌ها از آشفتگی‌های دستگاه گوارش، و راه‌های پرهیز از آنها را بازنگری می‌کند.

  • بیوسکیوریتی در مرغداری ها

    بایوسکیوریتی در مرغداری

    بیوسکیوریتی یک سری کارهایی است که صاحبان مرغداری‌ها می‌باید برای محافظت از گله مرغ‌های خودشان در برابر بیماری‌ها از آنها آگاه باشند و آنها را انجام دهند.

  • با سلامت دستگاه گوارش طیور همراه شوید...

    اسرار تندرستی گله طیوری

    اسرار تندرستی گله طیور

    افزایش نگرانی جامعه بین‌المللی از ایجاد باکتری‌های مقاوم به مواد ضدمیکروبی، مرغداران را در سرتاسر جهان واداشته است که دنبال راه‌های تازه‌ای برای حفظ سطح تولید کنونی، و سالم نگه داشتن مرغ‌ها بگردند.

  • تاثیر سلامتی دستگاه گوارش طیور بر عملکرد آنها

    تاثیر سلامتی دستگاه گوارش طیور بر عملکرد آنها

    با سلامتی دستگاه گوارش می‌توان به بهترین عملکرد مرغ‌ها دست یافت. دستگاه گوارش سالم به معنای بهترین عملکرد مرغ‌ها و رسیدن به توان تولید و حتی فراتر رفتن از توان تولید ژنتیکی آنها است.

  • ارزیابی استراتژی کنترل مایکوتوکسین ها در مرغداری های تخمگذار، مادر و گوشتی

    مایکوتوکسین‌ها در مرغداری‌

    مایکوتوکسین‌ها متابولیت‌هایی هستند که به‌وسیله کپک‌ها تولید می‌شوند و می‌توانند محصولات کشاورزی را پیش از برداشت، آلوده کنند و در شرایط نگهداری نامناسب به رشد خود ادامه دهند.

  • چرا در برخی موارد واکسیناسیون موفقیت آمیز نیست؟ (بخش دوم)

    واکسیناسیون موفقیت‌آمیز در مرغداری

    در این بخش از مقاله با عوامل دیگری که باعث ناکارآمدی واکسیناسیون طیور در مرغداری‌ها می‌گردد، آشنا می‌شوید.

  • مدیریت پیشگیری از کوکسیدیوز در مرغداری

    مدیریت پیشگیری از کوکسیدیوز در مرغداری

    امروزه استفاده از آنتی‌کوکسیدیال‌ها وسیله بسیار موثر در پیشگیری از کوکسیدیوز در گله‌های طیور می‌باشد، علاوه بر مصرف آنتی کوکسیدیال‌ها، مدیریت و توجه به مواردی سبب موفقیت برنامه کنترل کوکسیدیوز در طیور خواهد شد.

  • کنترل سلامت گله در مرغداری

    کنترل سلامت گله در مرغداری

    مهم‌ترین فاکتور کنترل سلامت گله میزان اشتها و خوردن دان و آب می‌باشد.

  • آب و جیره غذایی مناسب طیور

    آب و جیره غذایی مناسب طیور

    مصرف آب سالم در مرغداری‌ها بسیار خائز اهمیت است، همچنین 60 تا 65 درصد هزینه‌های یک مرغداری را جیره غذایی تشکیل می‌دهد که ترکیب مواد آن نیز به مطالعات زیادی نیاز دارد.

  • برنامه دارویی در مرغداری

    برنامه دارویی در مرغداری

    مصرف بی‌رویه دارو به خصوص آنتی‌بیوتیک‌ها از معضلات جدی صنعت مرغداری ماست که نتیجه آن را به صورت ایجاد سریع مقاومت میکروبی در مقابل داوها، مشاهده می‌کنیم.

  • نقش فلور باکتریایی روده در افزایش تحمل سرمای هوا

    فلور باکتریایی روده

    در آزمایشی که ما انجام دادیم پی بردیم که قرارگرفتن جانور میزبان در برابر سرما، تغییرات چشمگیری در ترکیب فلور میکروبی دستگاه گوارش او پدید می‌آورد.

  • اهمیت تراکم در مرغداری

    اهمیت تراکم در مرغداری

    تراکم مناسب در مرغداری در یکنواختی و رشد مناسب آن تأثیر قاطع دارد. تعداد جوجه در واحد سطح بستگی به وزن و جثه آن‌ها دارد.

عناوین اصلی