• افزودنی های غذایی ایده ای جدید جهت بهبود ارزش غذایی و راندمان تولید در صنعت طیور

    صنعت طیور در ابعاد گوناگونی از جمله تغذیه، ژنتیک و مدیریت به منظور رسیدن به حداکثر عملکرد رشد و بازدهی تولید گوشت پیشرفت کرده است. امروزه بیشترین توجه این صنعت بر شناخت رابطه بین سلامت غذایی و محیط تمرکز یافته است. تغذیه و مدیریت آن از نظر کیفی و کمی بخش مهمی از این صنعت را شامل می‌گردد.

  • کیفیت آب آشامیدنی برای دام و طیور

    اگرچه آب ماده مغذی محسوب نمی‌شود ولی یک از ارکان حفظ حیات هر جاندار بوده و محیطی برای تمام فرایندهای بدن است و از مواد متشکله تمام سلول‌ها و بافت‌های حیوان می‌باشد. اگر حیوانی از آب محروم شود سریعتر از حیوانی که از تمام مواد غذائی دیگر محروم شده باشد می‌میرد.

  • اهمیت رایانه در مدیریت مرغداری ها

    از زمانی که رایانه وارد زندگی انسان شد و تغییرات شگرف آن در تسهیل امور به طور ملموس در دسترس قرار گرفت، از همان زمان نیز صنعت طیور خود را آماده ورود به دنیای دیگری مملو از دقت، سرعت و... مشاهده کرد. با ورود رایانه به صنعت طیور تحولات صورت گرفته قابل قیاس با قبل از آن نبود.

  • چگونگی تغذیه مرغ های تخمگذار برای طولانی تر شدن دوره تخمگذاری

    هنگامی که مرغ‌ها به جای 60 یا 80 هفته، یکصد هفته تخم می‌گذارند، تولید گله تخم‌گذار بسیار بالاتر می‌رود. مرغ‌هایی که تولید آن‌ها بالاست نیاز به یک برنامه تغذیه‌ای عالی دارند تا سطح بالای تولید خود را ادامه دهند. در این نوشته، به عواملی می‌پردازیم که می‌باید در برنامه‌ریزی تغذیه‌ای برای این‌گونه مرغ‌ها مورد توجه قرار گیرند.

  • اهمیت حمل و نقل جوجه و تخم مرغ

    حمل تخم مرغ های نطفه دار به جوجه کشی و انتقال جوجه ها از آن، مرحله بسیار حساسی است. حمل‌و‌نقل تخم‌مرغهای نطفه‌دار از مزارع مادر به جوجه‌کشی و انتقال جوجه‌های یک روزه به سالن‌های پرورش از جمله مواردی است که نتایج فنی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد‌داد.

  • عوامل موثر مصرف خوراک در جوجه های گوشتی

    در پرندگان خاصیت بافت خوراک و دیدن آن تأثیر بیشتری بر مصرف خوراک دارد ( نسبت به طعم و مزه‌ی خوراک). همچنین پرنده اگر شکل خوراک را تشخیص ندهد، آن را با ولع نخواهد خورد.

  • انواع لانه تخمگذاری مرغ و استانداردهای مربوطه

    مرغ معمولا بر حسب غریزه، به تخمگذاری در جای معینی عادت دارد؛ از این رو با توجه به این غریزه، در سالن مرغهای تخمگذار، باید به تعداد معینی لانه تخمگذاری نصب نمود.

  • چهار روش برای افزایش بهره وری طیور

    برای اطمینان از بهره‌وری خوب و بدون نقص طیور، فراهم کردن محیطی عاری از پاتوژن به همراه دستگاه گوارش قوی و سالم از نکات کلیدی حفظ سلامت طیور است.

  • بررسی تکنیک ها و روش های نوردهی در مرغان مادر گوشتی

    طیور اهلی، مانند مرغها و بوقلمونها به شدت، تحت تاثیر نور قرار دارند. این اثرات، در تنظیم چرخه تولیدمثلی سالانه و روزانه، بسیار مهم می‌باشند. پرندگان، دارای یک چرخه درونی هستند، که طول مدت آن حدود 24 ساعت است.

  • بررسی برخی مشکلات در تغذیه مرغ های تخمگذار و پولت ‌ها

    یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که امروزه در مزارع پرورش سویه‌های تخمگذار دیده می‌شود، مشکل نرمی استخوان و کیفیت پوسته تخم‌مرغ می‌باشد. تمامی این موارد به متابولیسم کلسیم در بدن پرنده باز می‌گردد.

  • بهداشت خطوط آبخوری مرغداری

    تامین آب بهداشتی در مرغداری جهت سلامتی گله و عملکرد بهینه اقتصادی آن ضروری است.خطوطی که آب را به پرندگان می رساند شفاف نیستند،لذا دیدن آنچه داخل لوله ها اتفاق می افتد غیر ممکن است.

  • برخی بازدارنده ها (تانن ها، ساپونین ها، کاناوانین) در تغذیه دام و طیور

    انواع مختلفی از ترکیبات ضدتغذیه‌ای و یا سمی در دانه‌های غلات، لگومینه‌ها و سایر منابع گیاهی مورد استفاده در تغذیه دام و طیور وجود دارند. اغلب این مواد اجزای طبیعی مواد خوراکی هستند که ترکیب شیمیایی متغیری نیز دارند و می‌توانند در سرتاسر یا بخش خاصی از گیاه پراکنده شوند .

  • بررسی اثرات دما و زمان های مختلف نگهداری تخم مرغ نطفه دار در میزان قابلیت باروری آنها

    دو عامل دما و رطوبت از متداولترین متغیرهائی است که سبب آلودگی تخم‌مرغ‌های بارور می‌گردند.

  • روش های عقیم سازی کود مرغ

    منظور از "کود مرغی"، ادرار، مدفوع و عوامل و موادموجود در بستر مرغداری‌ها می‌باشد. امروزه در دنیا از کود مرغ علاوه بر استفاده در زمینهای کشاورزی می‌توان در تغذیه دام و ماهی استفاده نمود.

  • مروری بر ضدعفونی کننده ها در بهداشت طیور

    هدف از ضدعفونی دریک مرغداری، از بین بردن همه میکرو ارگانیسم‌های بیماری‌زا در سالنها، محوطه، وسایل و غیره می‌باشد که در شرایط عملی رسیدن به این حد از ضد عفونی غیر ممکن است.

عناوین اصلی