• مدیریت مرغداری ها در هوای گرم (بخش دوم)

    مدیریت مرغداری‌ها در هوای گرم

    هر روش مدیریتی که دریافت مواد مغذی را در دوره استرس گرمایی افزایش دهد، کاسته شدن تولید را به کمترین می‌رساند.

  • بتائین چیست؟

    بتائین چیست؟

    آیا افزودن بتائین به جیره طیور، خطر بروز کبد چرب را کاهش می‌دهد؟ قبل از هر چیز باید گفت که بتائین Betaine یک ماده مغذی کاربردی در تغذیه طیور می‌باشد.

  • بتائین یا کولین از واقعیت تا خیال!

    بتائین یا کولین

    عنوان این مطلب را این‌گونه انتخاب کردیم تا به موارد مهم در مورد بتائین و نقش این ماده بپردازیم امیدواریم آگاهی شما در مورد افزایش یافته و بتوانید اطلاعات غیر واقعی موجود در بازار را بهتر تشخیص دهید.

  • مدیریت مرغداری ها در هوای گرم (بخش نخست)

    رفع گرمای مرغداری

    گرمی هوا می‌تواند آسیب جدی به عملکرد مرغ‌ها بزند. کارآیی تولید، می‌تواند حتی بسیار پیش از آن‌که دمای هوا به سطح نگرانی‌آوری برسد، کاهش یابد.

  • افزودنی های خوراک دام و طیور

    افزودنی‌های خوراک دام و طیور

    در پرورش حیوانات اهلی قسمت اعظم هزینه تولید مربوط به هزینه تغذیه می‌باشد که در برخی از شاخه‌های دامپروری تا 80% از کل هزینه پرورش دام را هزینه تغذیه شامل می‌شود.

  • نقش پروبیوتیک ها در تغذیه دام و طیور

    پروبیوتیک‌ها در تغذیه دام و طیور

    پروبیوتیک‌ها مکمل میکروبی زنده خوراکی هستند که سبب بهبود توازن میکروبی روده می‌گردند. مکمل پروبیوتیکی، شامل یک یا چند سویه سلول میکروبی است که قادر به تداوم زیستن یا تکثیر شدن درون روده فرد میزبان را دارد.

  • نقش پری بیوتیک ها در خوراک دام و طیور

    پری‌بیوتیک‌ها در خوراک دام و طیور

    پری‌بیوتیک‌ها به ترکیباتی از خوراک گفته می‌شود که قابل هضم و جذب نیستند ولی اثرات مفیدی بر حیوان میزبان داشته و سبب تحریک رشد و یا فعالیت تعداد محدودی از باکتری‌ها در کولون می‌شوند.

  • نقش توکسین بایندرها در تغذیه دام و طیور

    توکسین بایندرها در تغذیه دام و طیور

    یکی از موارد در خوراک دام و طیور که در واقع مهم‌ترین آنها نیز هست، وجود سموم قارچی (مایکوتوکسین‌ها) در نهاده‌هایی است که به مصرف دام و طیور می‌رسد‌.

  • اسیدی فایرها در خوراک دام و طیور

     اسیدی‌فایرها خوراک دام و طیور

    اسیدیفایرهای خوراکی (اسیدی کننده‌ها)، اسیدهایی هستند که به خوراک افزوده می‌شوند تا pH خوراک و دستگاه گوارش و سیتوپلاسم میکروبی را کاهش داده و مانع از رشد فلور میکروبی پاتوژن در روده گردد.

  • فیتوبیوتیک ها یا گیاهان دارویی

    فیتوبیوتیک‌ها گیاهان دارویی

    از برگ‌ها، ریشه‌ها، گل‌ها و گیاهان کامل برای تولید فرآورده‌های فیتوبیوتیک استفاده می‌شود. این محصولات می‌تواند به صورت خشک شده یا عصاره گیاهی تولید گردند.

  • کاغذ جوجه VIOSION

    کاغذ جوجه VIOSION

    کاغذ جوجه VIOSION برای مصرف در مرغداری‌های صنعتی

  • اهمیت مصرف کلکسیفرول (CC) در جیره غذایی پرندگان (بخش دوم)

    جیره غذایی مرغ

    اهمیت مصرف کلکسیفرول (CC) در جیره غذایی پرندگان

  • اهمیت مصرف کلکسیفرول (CC) در جیره غذایی پرندگان (بخش اول)

    جیره مرغ گوشتی

    میزان نیاز پرنده به کلکسیفرول (CC) تا حد زیادی به سطوح و نسبت کلسیم و فسفر و غلظت فیتات در جیره، غلظت ویتامین C و A، مکمل چربی، ‌برنامه نوردهی سالن و سایر عوامل بستگی دارد.

  • جلوگیری از بروز مشکلات حرکتی در طیور

    شرایط جوجه کشی و انتقال جوجه ها به سالن مرغداری

    جوجه کشی

    اگر در زمانی که جوجه وارد سالن می‌شود بستر مناسبی در سالن نباشد، پرندگان جوان تعادل خود را از دست می‌دهند و لیز می‌خورند. این خود عاملی در ایجاد مشکلات در پاها است.

  • ناهنجاری های پا در پرندگان و اصلاح نژاد

    بیماریهای حرکتی پرندگان

    ناهنجاری پا در 30 سال گذشته از موارد جدی پرورش جوجه گوشتی بوده است. اولین متخصصین موسسات اصلاحی به ناهنجاریهای پا در جوجه‌ها توجه داشتند ولی این مشکل به موازات اصلاح نژاد مرغ‌ها برای سرعت رشد در مرغداری ظهور کرد و امروز به یک چالش تبدیل شده است.

عناوین اصلی