-
مزایای آبخوری اتوماتیک سیستم نیپل (Automatic nipple drinker system) شامل موارد زیر است.
-
ازجمله مزایای دانخوری اتوماتیک سیستم زنجیری (Chain system automatic feeding) میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
-
این آزمایش با هدف بررسی سطوح مختلف ترئونین بر عملکرد و پاسخهای ایمونولوژیک جوجههای گوشتی 14-42 روزه در قالب یک طرح کاملاً تصادفی متعادل طراحی گردید.
-
راهکارهای تغذیه ای و نقش اسیدهای آمینه، ویتامینها و کیلاتهای معدنی در مقابله با اثرات منفی استرس گرمایی در صنعت طیور
-
بعضی عوامل مدیریتی ازقبیل تهویه مناسب سالن، کاهش تراکم سالن و عادت دادن طیور به گرما و اعمال محدودیت غذایی، اصلاح ترکیب جیره و افزودن برخی الکترولیتها و ویتامینها و مواد معدنی در تخفیف استرس گرمایی مؤثر است.
-
استرس گرمایی در طیور منجر به افزایش تعداد تنفس، افزایش pH خون، تولید لاشههای سبکتر و پرچربتر، افزایش دفع الکترولیتهای خون ازقبیل سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، آهن و بیکربنات، رقیق شدن خون و کاهش هماتوکریت میشود.
-
بنتونیت یک کانی است که عمده مصارف آن در صنایع حفاری، ریختهگری و... میباشد اما در سالهای اخیر ترکیب خاص و فرآوری شده آن جهت استفاده در خوراک دام و طیور مورد توجه خاصی قرار گرفته است.
-
بهدلیل چالشهای امروزی و افزایش رقابت در بازار، پرورشدهندگان خوک و طیور در سرتاسر جهان میتوانند از پیشرفتهای جدید تکنولوژی آنزیمی خوراک برای کمک به حذف هزینهها با حفظ تولید، استفاده کنند.
-
ویتامینها ازجمله ریزذرات مغذی میباشند که در بسیاری از واکنشهای متابولیک طبیعی بدن شرکت داشته و از اینرو، در حفظ شرایط سلامتی بدن و راندمان تولید، نقش بسیار مهمی ایفا میکننند.
-
محصول PL-68 منبع عمومی بسیار مقرون بهصرفهای از پروتئین و اسیدهای آمینه در جیرههای غذایی حیوانات مزرعهای میباشد.
-
PL-68 حاوی سطوح بالایی از پروتئین با منشاء گیاهی است که تامینکننده حداقل ۷۲٪ و پروتئین خام میباشد.
-
محصول PL-68 ترکیب پروتئینی جالبتوجه و مقرون بصرفه بوده، که طی روش تخمیر استحصال و تامینکننده اسیدهای آمینه ضروری در تغذیه حیوانات مزرعهای میباشد.
-
مجموعه میکروبهای دستگاه گوارش مرغها، تنها یک کلکسیون از میکروارگانیزمها نیست، بلکه یکی از «اعضای بدن مرغ» است
-
گنجاندن میزان متوسطى از فیبر غذایی (DF) ساختاری در رژیمهای غذایی باعث تحریک فعالیت سنگدان و بهبود ابناء مواد مغذی و عملکرد رشد جوجه جوان میشود.
-
شرایط بیوشیمیایی در مواد هضمی، در نتیجه ترکیب خوراک و با واکنشهای فیزیولوژیکی میزبان، در دسترس بودن سوبسترا و غلظت و بنابراین شکلگیری فرآورده میکروبی را تحت تأثیر قرار میدهد.