-
رابطه میان تنوع سویههای میکروبی مقیم دستگاه گوارش، با بهرهوری بیشتر مرغ از خوراکی که میخورد چندان روشن نیست. با اینحال تنوع بالاتر میکروبی در دستگاه گوارش سبب پایینتر بودن ضریب تبدیل خوراک شده است.
-
جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و محیط زندگی طیور بهطور مستقیم و غیرمستقیم بر سیستم ایمنی و سلامتی آنها تاثیرگذار هستند.
-
تغییرات فصلی، محیط، عوامل مدیریتی، شرایط داخلی و بستر مرغداری ازجمله عوامل خارجیای هستند که بر شمار جمعیت میکروبی دستگاه گوارش طیور تاثیر میگذارند.
-
میکروبایوتای دستگاه گوارش بهعنوان یک عضو اصلی که نقش اساسی در حفظ سلامتی میزبان (مرغ) دارد، پذیرفته شده است. این جمعیت میکروبی، فعالیتهای تغذیهای، متابولیسمی و ایمنی میزبان را تقویت میکند.
-
مصرف بتائین در تغذیه طیور مزایای بسیاری داشته و به کاهش بسیاری از عوارض و بیماریها کمک میکند.
-
در این مقاله میخوانیم که دستگاه گوارش، چگونه در نطفه، و سپس در جوجههای تازه هچ شده، رشد میکند و به ویژه چه تأثیری روی توانایی مرغها در ایجاد پاسخ ایمنی برای مقابله با بیماریزاها، میگذارد.
-
با وجود این که اهمیت روی بهعنوان مادهای مغذی شناخته شده، اما محققین، به اثرات کامل این ماده بر سلامت پی بردهاند. محققین بیش از ۲۰۰ آنزیم وابسته به روی را در تمام مسیرهای عمده بیوشیمیایی بدن شناسایی کردهاند.
-
با محدودشدن ابزارهای ما در کنترل بیماریها، توجه درست و بیشتر به تغذیه و خوراک - بهعنوان اهرم موثر در پیشگیری و درمان - اهمیتی روز افزون مییابد.
-
انسداد مقعد (Pasty Vent) حالتی است که در اثر استرس در جوجههایی که بهتازگی به مرغداری رسیدهاند پیش میآید.
-
پیش از اینکه به کیفیت گوشت مرغ بپردازیم، لازم است واژه کیفیت بهطور واضح تعریف شده و سپس ارتباط آن با گوشت مرغ بررسی شود.
-
یکی از مهمترین اهداف استفاده از اسیدهای آلی، مهار رقابت باکتریهای دستگاه گوارش با میزبان در جذب مواد مغذی خوراک، و ... است، که به بهبود وزنگیری حیوان میزبان میانجامد.
-
در این نوشتار نگاهی اجمالی به یکی از شگفتانگیزترین و مفیدترین عناصر کمیاب یعنی سلنیوم خواهیم داشت و به برخی از مهمترین کارکردهای شناخته شده آن در تغذیه دام و طیور خواهیم پرداخت.
-
ایمنیت اختصاصی با سلولهای B و T ارتباط دارد. سلولها قدرت تشخیص هر نوع پروتئین یا آنتیژن خاص را دارا بوده لذا دارای سه ویژگی زیر میباشند:
-
سالانه یک نفر از هر 10 نفر از جمعیت جهان دچار مسمومیت غذایی میشود. سالمونلا و کمپیلوباکتر، بهعنوان عوامل اصلی مسمومیتهای غذایی معرفی میگردند، که 35 تا 38 درصد مسمومیتها را ایجاد میکنند.
-
این توانایی که بتوانید بهسرعت با شرایط تازهای که پیش خواهد آمد کنار بیایید کلید موفقیت شما در سال 2021 خواهد بود که هنوز هم در شرایط دشوار همهگیری بیماری ویروس کرونا قرار خواهد داشت.