• بررسی راهکارهای کاهش استفاده از منابع فسفر در جیره طیور

    بررسی راهکارهای کاهش استفاده از منابع فسفر در جیره طیور

    کمبود فسفر و یا اختلال در جذب آن می‌تواند موجب بروز ناهنجاری‌های اسکلتی، کاهش رشد، کاهش مصرف خوراک و افزایش مقدار ضریب تبدیل خوراک گردد.

  • تاثیر پروبیوتیک ها بر طیور

    تاثیر پروبیوتیک ها بر طیور

    آنتی‌بیوتیک‌ها و پروبیوتیک‌ها موادی هستند که توسط تعدادی گونه‌های باکتریایی و قارچی تولید می‌شوند که توانایی کشتن و مهار باکتری‌ها را دارند یا میکروارگانیسم‌هایی هستند که از رشد باکتری‌های بیماری‌زا جلوگیری می‌کنند.

  • باقیمانده حیوانات دریائی در خوراک دام و طیور

    باقیمانده حیوانات دریائی در خوراک دام و طیور

    از ماهی می‌توان به‌صورت کامل آن و چه از باقیمانده‌اش در تغذیه دام و تغذیه طیور استفاده به‌عمل آورد. بطورکلی ماهی‌هایی را که مورد مصرف تغذیه انسانی ندارند اغلب در همان محل صید به‌صورت غذای حیوانی درآورده و به بازار عرضه می‌نمایند.

  • چربی های حیوانی و محتویات شکمبه در خوراک دام و طیور

    چربی های حیوانی و محتویات شکمبه در خوراک دام و طیور

    برخی دیگر از باقیمانده‌های حیوانی که مورد مصرف انسان قرار نمی‌گیرد، چربی‌های اضافی و محتویات شکمبه است که می‌توان از آنها در خوراک دام و طیور بهره برد.

  • مصرف باقیمانده های کارخانجات در خوراک دام و طیور

    مصرف باقیمانده های کارخانجات در خوراک دام و طیور

    باقیمانده‌های برخی کارخانجات مانند کارخانجات دانه‌خردکنی و آردسازی همچنین کارخانجات روغن‌کشی، قندسازی، ماءالشعیر می‌توانند در تولید خوراک دام و طیور مفید واقع شوند که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت.

  • ریشه ها وغده های گیاهان در تغذیه دام و طیور

    ریشه ها وغده های گیاهان در تغذیه دام و طیور

    ریشه ها وغده های گیاهان از ارزش غذائی که از جهت آب (75 تا ۹۰ درصد) و ویتامین غنی هستند، اصولاً بستگی به میزان گلوسید (قند و نشاسته) که قسمت اعظم ماده خشک آنها را تشکیل می‌دهد دارد.

  • NUTRASE

    آنزیم طیور نوتراز

    آنزیم طیور نوتراز

    نوتراز یک سری از آنزیم‌های مورد نیاز طیور می‌باشد، این آنزیم‌ها در تعداد زیادی از دانشگاه‌های اروپا مورد بررسی قرار گرفته که نتایج آزمایشات صورت پذیرفته بسیار رضایت‌بخش بوده است.

  • آشنایی با پروبیوتیک ها

    آشنایی با پروبیوتیک ها

    عبارت پروبیوتیک از کلمه یونانی (Probios) گرفته شده و برخلاف آنتی‌بیوتیک که به معنای ضدحیات است، در لغت به معنای حمایت از حیات می‌باشد.

  • طرح تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک

    طرح تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک

    مقدمه یکی از مهم‌ترین منابع تهیه پروتئین حیوانی، تولید گوشت مرغ و پرورش طیور می‌باشد که در طی ۴ دهه اخیر، آغاز و رشد بی‌سابقه‌رای داشته، خصوصا در دهه اخیر که بیش از ۲برابر رشد نموده است.

  • تنش گرمایی در طیور و نقش پروبیوتیک ها

    تنش گرمایی در طیور و نقش پروبیوتیک ها

    تنش گرمایی به‌عنوان یکی از مشکلات اساسی در پرورش جوجه‌های گوشتی و طیور تخمگذار در فصول گرم به‌شمار می‌رود و اثرات اقتصادی زیان باری بر تولیدکنندگان تحمیل می‌کند.

  • پیش نیازهای طرح تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک

    پیش نیازهای طرح تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک

    گوشت مرغ بدون آنتی‌بیوتیک عبارت است از گوشت نیمچه گوشتی که در واحدهای پرورش دارای پروانه بهداشتی معتبر از اداره کل دامپزشکی پرورش یافته و در طول دوره پرورش از هیچ نوع آنتی‌بیوتیکی استفاده نشده باشد.

  • دلایل مهم اجرای طرح تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک

    دلایل مهم اجرای طرح تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک

    دلایل نگرانی در خصوص باقیمانده‌های داروئی در فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی به‌ویژه مرغ خصوصا در جوامع پیشرفته شامل موارد زیر می‌باشد.

  • اقدامات قبل و پس از کشتار طیور بدون آنتی بیوتیک

    اقدامات قبل و پس از کشتار طیور بدون آنتی بیوتیک

    جهت اثبات تولید طیور بدون آنتی‌بیوتیک، پیش و پس از کشتار اقدامتی صورت می‌گیرد که عبارتند از؛

  • اجرای طرح تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در ایران

    اجرای طرح تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در ایران

    به‌منظور پایه‌گذاری در تولید و عرضه بهداشتی و سالم‌تر طیور، با بهره‌گیری از مهارت فنی و مشاوره با متخصصین دامپزشکی موفق به پرورش مرغ بدون مصرف آنتی‌بیوتیک در طول دوره پرورش در استان اصفهان شدیم.

  • رابطه این عوامل با یکدیگر

    جمعیت میکروبی دستگاه گوارش سلامتی و بهره دهی مرغ ها

    جمعیت میکروبی دستگاه گوارش سلامتی و بهره دهی مرغ ها

    بررسی جمعیت میکروبی، میکروبایوتا (microbiota) که در دستگاه گوارش مرغ به‌سر می‌برد به‌سبب تفاوت‌های بالایی که میان گله‌ها وجود دارد دشوار بوده است.

عناوین اصلی