-
"پروتکسین" فرآوردهای کاملاً طبیعی، دارای پروبایوتیکهای باکتریایی، قارچ و مخمر است که برای کمک به رشد و ایمنی بیشتر جوجهها و مرغها، وافزایش تولید گوشت و تخممرغ فرموله شده است.
-
"پروتکسین" فرآوردهای کاملاً طبیعی، دارای پروبایوتیکهای باکتریایی، قارچ و مخمر است که برای کمک به رشد و ایمنی بیشتر جوجهها و مرغها، و افزایش تولید گوشت و تخم مرغ فرموله شده است .
-
بررسی نتایج برخی مطالعات انجام شده نشان میدهد که محدویت غذایی در ابتدای دوره پرورشی سبب بهبود عملکرد بعدی طیور میگردد، لیکن نظر همه محققین این چنین نمیباشد.
-
بیشتر پرورشدهندگان روشی برای افزایش راندمان جوجه گوشتی دارند. معمولا این روشها در هزینه تولید موثر هستند. چون بخش اصلی هزینه تولید، خوراک میباشد؛ تبدیل خوراک گله میتواند اهمیت اقتصادی قابل توجهی برای پرورشدهنده داشته باشد.
-
پروبایوتیکها، و سودمندیهای مصرف آنها برای مرغداریها، به گونهای روزافزون در سطح جهانی این صنعت مطرح است، اما مصرفکنندگان پروبایوتیکها، حتی از گوشهای از دشواریهایی که، به ویژه در اروپا، پیش پای سازندگان این فرآورده قرار دارد آگاه نیستند.
-
در پرورش طیور صنعتی، تغذیه و سلامت دستگاه گوارش رابطه نزدیکی با هم دارند. از طرف دیگر فرمول جیره و مدیریت خوراکدهی با تأثیر بر هضم و جذب، در عملکرد نهایی نیز اثر میگذارد.
-
صنعت طیور در ابعاد گوناگونی از جمله تغذیه، ژنتیک و مدیریت به منظور رسیدن به حداکثر عملکرد رشد و بازدهی تولید گوشت پیشرفت کرده است. امروزه بیشترین توجه این صنعت بر شناخت رابطه بین سلامت غذایی و محیط تمرکز یافته است. تغذیه و مدیریت آن از نظر کیفی و کمی بخش مهمی از این صنعت را شامل میگردد.
-
محل مزارع جوجه گوشتی باید به نحوی انتخاب شود که در اطراف آن تراکم واحدهای مرغداری کم باشد. این مطلب نه فقط در مورد مزارع مرغداری بلکه در مورد مراکز جوجهکشی، کارخانههای ساخت دان، کشتارگاهها و دیگر اماکنی که بهنحوی در ارتباط با این فعالیت میباشند نیز صادق است.
-
اگرچه آب ماده مغذی محسوب نمیشود ولی یک از ارکان حفظ حیات هر جاندار بوده و محیطی برای تمام فرایندهای بدن است و از مواد متشکله تمام سلولها و بافتهای حیوان میباشد. اگر حیوانی از آب محروم شود سریعتر از حیوانی که از تمام مواد غذائی دیگر محروم شده باشد میمیرد.
-
از زمانی که رایانه وارد زندگی انسان شد و تغییرات شگرف آن در تسهیل امور به طور ملموس در دسترس قرار گرفت، از همان زمان نیز صنعت طیور خود را آماده ورود به دنیای دیگری مملو از دقت، سرعت و... مشاهده کرد. با ورود رایانه به صنعت طیور تحولات صورت گرفته قابل قیاس با قبل از آن نبود.
-
در پرندگان خاصیت بافت خوراک و دیدن آن تأثیر بیشتری بر مصرف خوراک دارد ( نسبت به طعم و مزهی خوراک). همچنین پرنده اگر شکل خوراک را تشخیص ندهد، آن را با ولع نخواهد خورد.
-
پروبایوتیک ها، فرآورده هایی هستند که مصرف آنها برای مرغداریها بسیار سودمند است. پروبایوتیک ها جلو رشد بیماری زاها را میگیرند، بدون اینکه زیانی مانند مقاومت آنتی بیوتیکی پدید بیاورند.
-
برای اطمینان از بهرهوری خوب و بدون نقص طیور، فراهم کردن محیطی عاری از پاتوژن به همراه دستگاه گوارش قوی و سالم از نکات کلیدی حفظ سلامت طیور است.
-
بر خلاف تصور عام، مرغ سبز ارگانیک نیست و به طیوری اطلاق میشود که آنتیبیوتیک مصرف نکرده است.
-
اخیراً در فضای مجازی تصاویری از گوشت مرغ با نماد کانون های سبز رنگ منتشر شده و این پدیده را منتسب به بیماری عفونی و خطرناک برای مصرف کننده عنوان نموده اند که در این خصوص مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی پاسخ داد.