• اهمیت مصرف کلکسیفرول (CC) در جیره غذایی پرندگان (بخش دوم)

    جیره غذایی مرغ

    اهمیت مصرف کلکسیفرول (CC) در جیره غذایی پرندگان

  • اهمیت مصرف کلکسیفرول (CC) در جیره غذایی پرندگان (بخش اول)

    جیره مرغ گوشتی

    میزان نیاز پرنده به کلکسیفرول (CC) تا حد زیادی به سطوح و نسبت کلسیم و فسفر و غلظت فیتات در جیره، غلظت ویتامین C و A، مکمل چربی، ‌برنامه نوردهی سالن و سایر عوامل بستگی دارد.

  • جلوگیری از بروز مشکلات حرکتی در طیور

    شرایط جوجه کشی و انتقال جوجه ها به سالن مرغداری

    جوجه کشی

    اگر در زمانی که جوجه وارد سالن می‌شود بستر مناسبی در سالن نباشد، پرندگان جوان تعادل خود را از دست می‌دهند و لیز می‌خورند. این خود عاملی در ایجاد مشکلات در پاها است.

  • ناهنجاری های پا در پرندگان و اصلاح نژاد

    بیماریهای حرکتی پرندگان

    ناهنجاری پا در 30 سال گذشته از موارد جدی پرورش جوجه گوشتی بوده است. اولین متخصصین موسسات اصلاحی به ناهنجاریهای پا در جوجه‌ها توجه داشتند ولی این مشکل به موازات اصلاح نژاد مرغ‌ها برای سرعت رشد در مرغداری ظهور کرد و امروز به یک چالش تبدیل شده است.

  • تاثیر عفونت و کمبود آب بدن در کیفیت جوجه ها (بخش اول)

    تاثیر عفونت و کمبود آب در کیفیت جوجه

    به خوبی ثابت شده است که جوجه‌های با کیفیت خوب، پیش‌شرط مرغ‌های گوشتی هستند که در طول دوره رشد، عملکرد خوبی داشته‌اند.

  • بررسی علل ناکارآمدی واکسیناسیون در مرغداری ها

    واکسیناسیون در مرغداری

    هنگامی‌که با وجود واکسیناسیون، بیماری به گله می‌زند، معمولاً کیفیت واکسن‌ها را زیر سؤال می‌برند، در حالی که عوامل دیگری نیز در این ناکارآمدی دخالت دارند.

  • از اهمیت کیفیت آب برای مرغ ها آگاه هستید؟

    کیفیت آب نوشیدنی مرغ

    آب، مهمترین ماده غذایی برای مرغ‌ها است. با این که ضرورت فراهم بودن آب کافی، و در دسترس بودن آسان آن برای مرغ‌ها به خوبی دانسته شده است، اما به تأثیر کیفیت آب در عملکرد مرغ‌ها، در بسیاری از مرغداری‌ها اهمیت به سزایی داده نمی‌شود.

  • کیفیت هوای شبانه در مرغداری

    کیفیت هوای شبانه در مرغداری

    برای این که بتوانیم از بیمار شدن مرغ‌ها در فصل‌های سرد جلوگیری کنیم می‌باید کیفیت هوای سالن‌ها را خوب نگهداریم. یکی از مهمترین نکات، رساندن سطح آمونیاک به کمترین، در سالن‌ها است.

  • از مرغ هایتان در برابر بزرگترین خطر«مایکوتوکسین ها» محافظت کنید

    مایکوتوکسین‌ها

    مرغداران صنعتی امروزی می‌باید از اینکه آیا در خوراک مرغداری «مایکوتوکسین» وجود دارد یا نه آگاهی بیشتری داشته باشند. هرچند که هنوز سطح بی‌زیان مایکوتوکسین‌ها در خوراک مشخص نیست، اما با این همه می‌دانیم که در جیره بیشتر مرغداری‌ها، مایکوتوکسین‌ها وجود دارند.

  • کاهش صادرات مرغ گوشتی

    صادرات مرغ

    رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه نیاز کشورهای همسایه به مرغ، سالانه ۲.۵‌میلیون تن است، گفت: تاکنون، میزان صادرات مرغ از کشور نسبت به سال قبل حدود ۳۵‌درصد کاهش یافته است.

  • طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در اردبیل اجرا شد

    کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی

    طرح کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی برای حمایت از مصرف‌کنندگان و تضمین سلامت غذایی آنان، همزمان با سراسر کشور از اول آذر ماه در اردبیل اجرا خواهد شد.

  • نقش پروبایوتیک ها در صنعت مرغداری

    با افزودن پروبایوتیک چندسویه "پروتکسین" به آب و یا خوراک جوجه‌ها شرایط محیط دستگاه گوارش را با میکروفلور سودمند پر کرده و همزمان با تقویت سیستم ایمنی از طریق دستگاه گوارش به مقاومت جوجه‌ها در برابر بیماری‌ها یاری می‌کند.

  • بررسی تهویه مورد نیاز در مرغداری

    تهویه در مرغداری بسیار حائز اهمیت است، چرا که دستگاه تنفس طیور دارای انشعابات فراوانی است که به کیسه‌های هوایی ختم می‌گردد و به همین علت راندمان تنفسی طیور تقریا ً 2‌برابر حیوانات دیگر می‌باشد.

  • پرورش مرغ ارگانیک تکذیب شد

    رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی هفته گذشته اعلام کرد: عنوان مرغ سبز بهانه‌ای برای گران فروختن کالا است، و از نظر ماهیتی هیچ تفاوتی با مرغ‌های معمولی ندارد.

  • کیفیت آب آشامیدنی طیور

    پرورش‌دهندگان طیور باید نگران کیفیت آب باشند، آب با کیفیت پائین می‌تواند باعث اختلال درهضم و متعاقب آن تاثیر منفی برعملکرد پرنده بگذارد زمانی که کیفیت آب آشامیدنی پائین باشد می‌تواند باعث کاهش اثر واکسن و داروهای استفاده شده در داخل سیستم آبرسانی شود.

عناوین اصلی