-
مایکوتوکسینها متابولیتهایی هستند که بهوسیله کپکها تولید میشوند و میتوانند محصولات کشاورزی را پیش از برداشت، آلوده کنند و در شرایط نگهداری نامناسب به رشد خود ادامه دهند.
-
در این بخش از مقاله با عوامل دیگری که باعث ناکارآمدی واکسیناسیون طیور در مرغداریها میگردد، آشنا میشوید.
-
امروزه استفاده از آنتیکوکسیدیالها وسیله بسیار موثر در پیشگیری از کوکسیدیوز در گلههای طیور میباشد، علاوه بر مصرف آنتی کوکسیدیالها، مدیریت و توجه به مواردی سبب موفقیت برنامه کنترل کوکسیدیوز در طیور خواهد شد.
-
مهمترین فاکتور کنترل سلامت گله میزان اشتها و خوردن دان و آب میباشد.
-
مصرف آب سالم در مرغداریها بسیار خائز اهمیت است، همچنین 60 تا 65 درصد هزینههای یک مرغداری را جیره غذایی تشکیل میدهد که ترکیب مواد آن نیز به مطالعات زیادی نیاز دارد.
-
مصرف بیرویه دارو به خصوص آنتیبیوتیکها از معضلات جدی صنعت مرغداری ماست که نتیجه آن را به صورت ایجاد سریع مقاومت میکروبی در مقابل داوها، مشاهده میکنیم.
-
در آزمایشی که ما انجام دادیم پی بردیم که قرارگرفتن جانور میزبان در برابر سرما، تغییرات چشمگیری در ترکیب فلور میکروبی دستگاه گوارش او پدید میآورد.
-
تراکم مناسب در مرغداری در یکنواختی و رشد مناسب آن تأثیر قاطع دارد. تعداد جوجه در واحد سطح بستگی به وزن و جثه آنها دارد.
-
در مقاله پیشرو بطور خلاصه به بررسی نکاتی درباره گندزدایی بین دو دوره پرورش در مرغداریها میپردازیم.
-
بستر راحت و نرم دو نقش مهم ایفا میکند. اولاً مانع از تماس جوجه با کف سرد سالن و در نتیجه مانع سرماخوردگی به خصوص در فصول سرد میشود و دوم آن که مانع بروز مشکلات در اندام حرکتی و"تاولهای سینهای" میشود.
-
کمبود اکسیژن در مرغداری باعث کمخونی، کاهش رشد، انواع بیماریهای تنفسی و آسیت و نهایتاً کاهش جدی عملکرد گله میشود.
-
در مقاله پیشرو به بررسی پنج نکته مهم در دوره Brooding (دو هفته نخست پرورش جوجهها) خواهیم پرداخت.
-
دستگاه پالایش میکروبی هوا دستگاهیست برای ازبین بردن ویروس، قارچ، باکتری و بوی نامطبوع سالنهای پرورش طیور
-
رطوبت سالن مرغداری به خصوص در دو هفته اول مهم است. پدهای خنککننده در مناطق گرم و خشک علاوه بر ایجاد رطوبت مناسب، دمای سالن را هم کاهش میدهند.
-
آیا پروبایوتیکها میتوانند ضعفی را که رشد سریع ژنتیکی و منع مصرف آنتیبیوتیکها ایجاد کردهاند جبران کنند؟