-
قیمت پایین نمک باعث شده اغلب فراموش کنیم که چه مقدار نمک به غذا اضافه کنیم اما مطمئنا زیادهروی در استفاده از آن چه در مصارف انسانی و چه در خوراک دام و طیور کار درستی نیست. همچنین کمبود آن نیز میتواند مشکلاتی را ایجاد کند.
-
در این مقاله به مسائل مهمی که در هر فصل و بازه زمانی در پرورش بلدرچین و کبک باید به آن توجه کرد، خواهیم پرداخت.
-
هر مرغداری، چه کوچک و چه بزرگ، برای سودآور بودن میباید مرغهای سالم داشته باشد. پاکیزه نگه داشتن جاهای مختلف مرغداری، راه رسیدن به این موفقیت است.
-
برای اینکه به مرغها کمک کنیم که به اوج توان ژنتیکی خود برسند، مدیران مرغداری باید روی تغذیه گله در تمام طول عمر گله تمرکز و توجه بیشتری داشته باشند.
-
اثرات بهبود فعالیت سیستم ایمنی و ضدالتهابی آنتیبیوتیکهای محرک رشد یا پیشگیریکننده از بیماریها، در مقایسه با پروبایوتیکها در دستگاه گوارش طیور
-
در چند ماه گذشته، دو سه نفر از مدیران تولید مرغداریها از ما پرسیدهاند که چگونه است که شما، هر مشکلی که در مرغداریها در زمینه سلامتی مرغها پیش میآید «پروتکسین» را پیشنهاد میکنید؟
-
افراد ممکن است از یک مرغداری به مرغداری دیگری بروند و وسیلهای باشند برای انتقال ارگانیزمهای بیماریزا
-
با این که مصرف بیرویه آنتیبیوتیکها در زمینههای غیردرمانی، در کشورهای اروپایی و برخی دیگر از کشورها ممنوع شده است، اما هنوز بسیاری از کشورها به زیان گستردهای که از این راه به جامعه آنها وارد میشود توجهی نمیکنند.
-
در آزمایشی که برای بررسی تأثیر میکروفلور دستگاه گوارش مرغها انجام شد، باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم انیمالیس، باکتریهای غالب دستگاه گوارش برای سرکوبی باکتریهای بیماریزا بودند.
-
هرچه تعداد کسانی که در مدیریت مرغداری شما دستاندرکار هستند افزایش یابد، اهمیت این دیدارها بیشتر میشود، حتی اگر همکاران شما تنها از اعضای خانواده شما باشند، گرد هم آمدن و گفتگو درباره مرغداری و نیز مسایل پرسنل بسیار اهمیت دارد.
-
کمبود آب در بسیاری از نقاط جهان، فشار فزایندهای روی صنایعی مانند مرغداری، که مصرف آب در آنها بالا است گذاشته است تا از آبی که در دسترس آنها قرار دارد با بیشترین صرفهجویی ممکن استفاده کنند.
-
با اینکه آزمایشهای بسیار نشان دادهاند که استرس گرمایی روی آسایش و تولید مرغها تأثیر منفی جدی میگذارد، اما هنوز به آزمایشهای بیشتری نیاز داریم تا به درستی پی ببریم که این تأثیرات منفی چگونه پدید میآیند، و دخالت ما برای کنترل، و کاستن از اثر آنها باید چگونه باشد.
-
در استرس گرمایی، همه ارگانهای بدن مرغها، چه مرغهای تخمگذار و چه مرغهای گوشتی، از استرس گرمایی آسیب میبینند و پیامد این آسیبها کاسته شدن از تولید است.
-
بنابر اعلام سازمان بهداشت جهانی وابسته به سازمان ملل متحد (WHO)، در سال 2015 یک دهم جمعیت جهان (600میلیون نفر) با خوردن خوراکیهای آلوده بیمار شدهاند که 430هزار نفر آنها در اثر مسمومیت غذایی، درگذشتهاند.
-
یک مهارت مهم که همه سرپرستان سالنهای مرغداری میباید داشته باشند، توانایی آنها در شناختن مرغهای سالم و مرغهای بیمار است.