• اهمیت و مقدار مناسب نمک در خوراک دام و طیور

    اهمیت و مقدار مناسب نمک در خوراک دام و طیور

    قیمت پایین نمک باعث شده اغلب فراموش کنیم که چه مقدار نمک به غذا اضافه کنیم اما مطمئنا زیاده‌روی در استفاده از آن چه در مصارف انسانی و چه در خوراک دام و طیور کار درستی نیست. همچنین کمبود آن نیز می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند.

  • نکات مهم فصلی در پرورش ماکیان

    نکات مهم فصلی در پرورش ماکیان

    در این مقاله به مسائل مهمی که در هر فصل و بازه زمانی در پرورش بلدرچین و کبک باید به آن توجه کرد، خواهیم پرداخت.

  • پاکیزگی؛ کلید موفقیت مرغداری ها

    پاکیزگی؛ کلید موفقیت مرغداری‌ها

    هر مرغداری، چه کوچک و چه بزرگ، برای سودآور بودن می‌باید مرغ‌های سالم داشته باشد. پاکیزه نگه داشتن جاهای مختلف مرغداری، راه رسیدن به این موفقیت است.

  • افزایش ظرفیت تحمل تغییرات جیره در مرغ ها

    افزایش ظرفیت تحمل تغییرات جیره در مرغ‌ها

    برای اینکه به مرغ‌ها کمک کنیم که به اوج توان ژنتیکی خود برسند، مدیران مرغداری باید روی تغذیه گله در تمام طول عمر گله تمرکز و توجه بیشتری داشته باشند.

  • مقایسه آنتی بیوتیک های محرک رشد با پروبایوتیک ها

    مقایسه آنتی‌بیوتیک‌های محرک رشد با پروبایوتیک‌ها

    اثرات بهبود فعالیت سیستم ایمنی و ضدالتهابی آنتی‌بیوتیک‌های محرک رشد یا پیشگیری‌کننده از بیماری‌ها، در مقایسه با پروبایوتیک‌ها در دستگاه گوارش طیور

  • پاسخ به پرسش هایی درباره پروتکسین

    پاسخ به پرسش‌هایی درباره پروتکسین

    در چند ماه گذشته، دو سه نفر از مدیران تولید مرغداری‌ها از ما پرسیده‌اند که چگونه است که شما، هر مشکلی که در مرغداری‌ها در زمینه سلامتی مرغ‌ها پیش می‌آید «پروتکسین» را پیشنهاد می‌کنید؟

  • خطر انسان ها برای مرغداری

    خطر انسان‌ها برای مرغداری

    افراد ممکن است از یک مرغداری به مرغداری دیگری بروند و وسیله‌ای باشند برای انتقال ارگانیزم‌های بیماری‌زا

  • خطر جدی که جوامع انسانی را تهدید می کند

    مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها در مرغداری ها

    مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها در مرغداری‌ها

    با این که مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها در زمینه‌های غیردرمانی، در کشورهای اروپایی و برخی دیگر از کشورها ممنوع شده است، اما هنوز بسیاری از کشورها به زیان گسترده‌ای که از این راه به جامعه آنها وارد می‌شود توجهی نمی‌کنند.

  • مدیریت سلامت دستگاه گوارش مرغ ها

    مدیریت سلامت دستگاه گوارش مرغ‌ها

    در آزمایشی که برای بررسی تأثیر میکروفلور دستگاه گوارش مرغ‌ها انجام شد، باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم انیمالیس، باکتری‌های غالب دستگاه گوارش برای سرکوبی باکتری‌های بیماری‌زا بودند.

  • راه هایی برای بهبود ارتباط در مرغداری ها

    راه‌هایی برای بهبود ارتباط در مرغداری‌ها

    هرچه تعداد کسانی که در مدیریت مرغداری شما دست‌اندرکار هستند افزایش یابد، اهمیت این دیدارها بیشتر می‌شود، حتی اگر همکاران شما تنها از اعضای خانواده شما باشند، گرد هم آمدن و گفتگو درباره مرغداری و نیز مسایل پرسنل بسیار اهمیت دارد.

  • مدیریت آب در مرغداری ها

    مدیریت آب در مرغداری‌ها

    کمبود آب در بسیاری از نقاط جهان، فشار فزاینده‌ای روی صنایعی مانند مرغداری، که مصرف آب در آنها بالا است گذاشته است تا از آبی که در دسترس آنها قرار دارد با بیشترین صرفه‌جویی ممکن استفاده کنند.

  • تأثیر استرس یا تنش گرمایی روی تولید مرغداری ها (بخش نخست)

    تأثیر استرس یا تنش گرمایی روی تولید مرغداری‌ها

    با اینکه آزمایش‌های بسیار نشان داده‌اند که استرس گرمایی روی آسایش و تولید مرغ‌ها تأثیر منفی جدی می‌گذارد، اما هنوز به آزمایش‌های بیشتری نیاز داریم تا به درستی پی ببریم که این تأثیرات منفی چگونه پدید می‌آیند، و دخالت ما برای کنترل، و کاستن از اثر آنها باید چگونه باشد.

  • تأثیر استرس یا تنش گرمایی روی تولید مرغداری ها (بخش دوم)

    تأثیر استرس یا تنش گرمایی روی تولید مرغداری‌ها

    در استرس گرمایی، همه ارگان‌های بدن مرغ‌ها، چه مرغ‌های تخمگذار و چه مرغ‌های گوشتی، از استرس گرمایی آسیب می‌بینند و پیامد این آسیب‌ها کاسته شدن از تولید است.

  • تولید تخم مرغ و گوشت مرغ باکیفیت، بدون مصرف آنتی بیوتیک

    تولید تخم‌مرغ و گوشت مرغ باکیفیت، بدون مصرف آنتی‌بیوتیک

    بنابر اعلام سازمان بهداشت جهانی وابسته به سازمان ملل متحد (WHO)، در سال 2015 یک دهم جمعیت جهان (600میلیون نفر) با خوردن خوراکی‌های آلوده بیمار شده‌اند که 430هزار نفر آنها در اثر مسمومیت غذایی، درگذشته‌اند.

  • شناسایی مرغ های سالم از بیمار

    شناسایی مرغ‌های سالم از بیمار

    یک مهارت مهم که همه سرپرستان سالن‌های مرغداری می‌باید داشته باشند، توانایی آنها در شناختن مرغ‌های سالم و مرغ‌های بیمار است.

عناوین اصلی