-
در این نوشته با چیستی میکروفلور روده و نقش آن در سلامت طیور آشنا خواهید شد، سپس به پاسخ سوالاتی چند، درباره نقش پروبیوتیکها بر میکروفلور دستگاه گوارش پرداخته و با پروتکسین آشنا خواهید شد.
-
ماءالشعیر طیور عصارهای است که از دانه جو جوانه زده (مالت) گرفته میشود. ماءالشعیر طیور سرشار از انواع مواد معدنی، ویتامینها بخصوص ویتامینهای گروه B، اسیدهای آمینه، آنزیمها و آنتیاکسیدانها است.
-
در این نوشته، موضوع لرزش تابش نور، و اثرات منفی بالا بودن دامنه تغییر تابش نور از اوج تابش به پایینترین سطح، و تکرار آن شرح داده شده است.
-
میکروارگانیزمهای بیماریزا اگر فرصت یابند، میتوانند به صورت یک اجتماع پایدار درآیند که ازبین بردن آنها، به ویژه در لولههای آبرسانی کاری دشوار و پیچیده خواهد بود. این محیط زیست میکروبی را «بایوفیلم» نام نهادهاند.
-
آب آشامیدنی، مواد مغذی را به درون بدن میبرد و روند هضم را مشخص میکند، دمای درونی بدن را تنظیم مینماید، مواد سمی را میزداید، و پشتیبان تندرستی بدن جانوران است. بنابراین کیفیت آب آشامیدنی نقش بسزایی در پرورش طیور دارد.
-
مدیریت و خوراک طیور در نخستین روزهای پس از «هچ» برای دستیابی به بهترین نتیجه در زودتر رسیدن به وزن مطلوب جوجههای گوشتی، اهمیت بسیار دارد.
-
میکروفلور سکوم، اندازهگیری پرزهای ایلیوم، pH چینهدان و عملکرد جوجههای گوشتی، که پروبایوتیک به خوراک آنها افزوده شده است، مواردی هستند که در تحقیق پیشرو بررسی شدهاند.
-
دمای بالای محیط میتواند به تغییرات گسترده فیزیولوژیکی و متابولیکی مرغهای گوشتی بیانجامد که پیامد این تغییرات اثر منفی روی عملکرد، و پاسخ ایمنی مرغها در برابر بیماریها خواهد بود.
-
در هر نوبت جوجهریزی سالن مرغداری باید کاملاً تخلیه شده، ضدعفونی و میکروبزدایی شود. در ادامه به بررسی مراحل انجام آن خواهیم پرداخت.
-
مرغداران، پیش از این که گام به دوره تولید «با آنتیبیوتیک هرگز» بگذارند میباید مدتی به این موضوع بیاندیشند و برای آن برنامهریزی کنند.
-
در خطوط آبرسانی، یا در آب جاری، که هیچ یا بسیار اندک، از مواد ضدعفونیکننده وجود ندارد، بایوفیلم تشکیل میشود، حتی اگر آب نوشیدنی پاکیزه باشد.
-
آیا «پروتکسین» با آنتیبیوتیکهای خوراکی، محرکهای رشد آنتیبیوتیکی، و کوکسیدیاتها سازگاری دارد؟
-
فلور میکروبی دستگاه گوارش مجموعه میکروارگانیزمهایی هستند که معمولاً در دستگاه گوارش زندگی میکنند و میتوانند کارهای سودمندی را برای میزبان انجام دهند.
-
فهرست زیر، میکروارگانیسمهایی را که در ساخت پروتکسین بکار برده شدهاند، و ویژگی آنها را بازگو میکند.
-
این پژوهش علمی، روی جوجهها، برای برآورد کارآیی و توان فرآورده پروبیوتیکی «پروتکسین Protexin» در زمینه افزایش پاسخ ایمنی در زمان استفاده از واکسنها، برای پیشگیری هرچه بیشتر از بروز بیماریهای ویروسی انجام گرفته است.