• تغذیه در ماهیان آکواریومی

    تغذیه در ماهیان

    هر موجود زنده برای رشد و نمو و ادامه حیات نیاز به ماده غذایی دارد. ماهیان نیز برای انجام اعمال حیاتی نیازمند تغذیه‌اند.

  • کفال ماهیان

    ماهی کفال

    کفال ماهیان، ماهیانی Euryhaline بوده و از شوری صفر تا ۳۸ گرم در لیتر را تحمل می‌‏نمایند. بعلاوه Stenotherm بوده و نسبت به سردی بیش از حد حساسند.

  • فرمولاسیون جیره غذایی جهت تغذیه، تکثیر و پرورش کرم سفید (بخش سوم)

    پرورش کرم سفید خوراک ماهیان خاویاری

    در این قسمت مقاله میزان رشد و کیفیت کرم‌های سفید به نسبت جیره‌های مختلف بررسی شده است.

  • فرمولاسیون جیره غذایی جهت تغذیه، تکثیر و پرورش کرم سفید (بخش دوم)

    پرورش کرم سفید، خوراک زنده آبزیان

    در این بخش مقاله می‌پردازیم به: نحوه و جیره غذایی برای تکثیر و پرورش کرم سفید جهت خوراک زنده ماهیان خاویاری

  • فرمولاسیون جیره غذایی جهت تغذیه، تکثیر و پرورش کرم سفید (بخش اول)

    تکثیر و پرورش کرم سفید

    برای تغذیه ماهیان خاویاری، تهیه و پرورش غذای زنده از اهمیت زیادی برخورداراست. در این مقاله می‌پردازیم به فرمولاسیون نوین جیره‌های مختلف غذایی جهت تغذیه، تکثیر و پرورش کرم سفید (Enchytraeus albidus Henle, 1837)

  • فیتوپلانکتون ها و انفوزوئرها

    فیتو پلانکتون

    با توجه به اهمیت موجودات ریز ذره‌بینی در تغذیه لاروها و اهمیت بسیار زیاد این نکته که اکثر لاروهای انواع ماهیان در چند روز اول تولد قادر به خوردن آرتمیای زنده نیستند، بنابراین آشنایی با فیتوپلانکتون‌ها و انفوزوئرها اهمیت پیدا می‌کند.

  • روش های تغذیه آبزیان (بخش اول)

    تغذیه آبزیان

    در سیستم پرورشی، برای دستیابی به حداکثر رشد و بهترین کارآیی غذایی از یک جیره خاص، عواملی همچون روش‌های به کار گرفته شده در تغذیه، میزان غذادهی، توالی غذادهی و روشهای غذادهی از اهمیت فوق‌العاده برخوردارند.

  • روش های تغذیه آبزیان (بخش دوم)

    روش‌های تغذیه آبزیان

    این بخش مقاله شامل: نگهداری صحیح خوراک ماهی، کنترل کیفیت و معرفی انواع جیره آبزیان است.

  • آماده سازی و کوددهی استخر پرورش ماهی

    آماده‌سازی و کوددهی استخر پرورش ماهی

    آماده‌سازی و کوددهی استخرها در پرورش ماهی در دوره‌های مختلف رشد ماهی‌ها شرایط خاص خود را دارد که در ادامه به ترتیب با روش‌های آماده‌سازی و حاصلخیز کردن استخر نوزادگاه تا استخرهای پرواربندی آشنا می‌شویم.

  • آماده سازی خوراک آبزیان

    آماده‌سازی خوراک آبزیان

    در پرورش ماهی به شیوه صنعتی استفاده از جیره مناسب و غنی بسیار حائز اهمیت است. در این مقاله به بررسی آماده‌سازی و پلت کردن خوراک آبزیان می‌پردازیم.

  • مدیریت تغذیه ماهیان گرم آبی

    تغذیه کپور ماهی

    در این مقاله به بررسی عوامل مهمی که در تغذیه و پرورش ماهیان گرم‌آبی (کپور ماهیان) می‌پردازیم.

  • مدیریت تغذیه ماهیان سرد آبی

    پرورش ماهی سردآبی قزل آلا

    در این مقاله به بررسی عواملی که در رشد بهتر ماهیان سردآبی تأثیرگذار هستند، می‌پردازیم.

  • اشکال مختلف غذای آبزیان

    اشکال مختلف غذای آبزیان

    غذای آبزیان به اشکال مختلف و در اندازه‌های متفاوت یافت می‌شود که باتوجه به نوع و سن ماهی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • احتیاجات غذایی آبزیان

    احتیاجات غذایی آبزیان

    متخصصین پرورش ماهی باید علاوه بر آشنایی کامل به احتیاجات انواع مختلف گونه‌های آبزی، از آنالیز مواد خوراکی نیز آگاهی داشته باشند تا بتوانند جیره‌هائی متناسب با احتیاجات آبزیان تنظیم نمایند.

  • آشنایی با اصول بهداشتی مزارع پرورش ماهی

    مزارع پرورش ماهی

    آشنایی با اصول بهداشتی مزارع پرورش ماهی می‌تواند کمک زیادی به اتخاذ سیاست‌های مدیریتی برای پیشگیری از بیماری و آسیب‌ها، بر اساس ویژگی‌ها و امکانات هر مزرعه فراهم کند.

عناوین اصلی